anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Actualizare de soft - când va fi EMUI 11 pt telefoanele Huawei?

DanaSgu
Junior entuziast

Hristos a înviat, știe cineva când va fi EMUI 11 pt telefoanele Huawei? Eu am un Y6P din 2020 si nici in ziua de azi nu a trecut de la 10 la 11... 🙄 La cât timp apare o actualizare? Sau tre sa îmi iau alt telefon? 🙃😁

11 Răspunsuri 11

delfinas
#StarMember

Adevarat a inviat!!!

Vrei sa  spui ca in 3 ani nu ai primit nici o actualizare de sistem? M-as mira... Ai cautat  actualizati?

De vreo 8 ani, am tot avut telefoane Huawei, middle sau premium, si am primit mai multe actualizari. La P30Pro. fiind din gama de top,  am primit recent o actualizare, desi modelul are 4 ani.

Modelul tau cam incepe sa  fie depasit, pt ca o capacitate de 64/3 a ramas mica pt ce se cere acum. Iti recomand ceva din gama Honor, Huawei cu GMS. 😉

 

DanaSgu
Junior entuziast

Au fost câteva actualizări, dar nu de la v 10 la v11, eu la aia ma refer. Oricum cere schimbat. Mulțumesc ☺️ 

Dacă vrei alt telefon și care să primească mai mult timp actualizări, ia-ți unul macar dintr-o gama de mijloc.

mihai_13
Maestru

Dana  - nu mai astepta android 11 pe Y6P ca nu mai vine niciodata  - s-a lansat cu android 10 si asa o sa ramana (Orange nu are nici o vina  la "afacerea" asta   , este exclusiv  problema  orezariei huawei)

Iti recomand un telefon "serios"  de la Iphone sau Samsung - telefoane scumpe dar care primesc up-to-date majore de android  sau  ios  mai multi ani.

DanaSgu
Junior entuziast

Știu ca nu are vina Orange, întrebam aici pt ca vad multe răspunsuri bune și am zis sa întreb poate știe cineva. N am dat vina pe Orange. Mulțumesc mult pentru răspuns. 

Pololică
#StarMember

Salut!

O regula pe care Huawei o respecta (poate pe viitor o vor schimba, din moment ce si concurenta lor a schimbat-o de vreo 2 ani): produsele "lite" (seria Y, seria Nova SE (sau i), chiar si Lite) nu primesc actualizari de Android si EMUI. Cred ca a fost o exceptie (cred ca P30 Lite dar nu bag mana in foc) in care era cu EMUI 10 si a trecut anut trecut la EMUI 12.

Seriile P si Mate au primit actualizari, chiar si la variantele LITE. Nu mai vb de variantele Pro, cae primesc si dupa 4 ani, spre deosebire de firmele considerate "serioase", Apple si Samsung.

Mi-am adus aminte: P Smart Z a facut upgrade de la EMUI 10 la EMUI 12 (cu Android 11), sarind peste EMUI 11.

Actualizari de securitate se primesc (nu la cadenta Apple sau Pixel). Cel putin pentru EMUI 11 sunt lunare (plus/minus cateva zile).

Apropos de Mate: soacra are Mate 10 Lite si a primit o actualizare acum vreo 3-4 luni (sau cel putin atunci am descarcat-o eu pe telefon). Era ceva mic (credeam ca e tras pe dreapta).

Sincer, ma asteptam sa bage putina forta pe partea de soft (in special actualizari), dar, din pacate, desi telefoanele sunt potente, parca nu au tragere de inima... Sotia are un Nova 5t ("productie" 2019) si are EMUI 12 de aproape un an, iar al meu Nova 8i ("productie" 2021) are doar EMUI 11. Sa mai zic de tata, caruia i-am luat un Nova Y61 si vine cu EMUI 12 "din fabrica" (tehnic, este sub Nova 8i).

Daca tot au investit o caciula de bani pe Harmony, ar fi frumos sa-i si arate clasa (din ce vad pe youtube [ii exclud pe cei mai ... impatimiti] pare sa fie mai putin mai fortos fata de cele cu EMUI).

arsradu
#StarMember & March's Problem Solver

Buna Dana,

Din cate observ aici, telefonul nu are actualizare pentru EMUI 11. Cel mult 10.1. Daca ai deja versiunea asta, cred ca e si ultima...

Concluzia: da, daca vrei ceva mai nou, e nevoie de un upgrade de hardware (alt telefon).

Client Orange

teacher_
#StarMember

Salut! Eu inca am P30 Pro, și am trecut la 11 de ceva vreme.... Unele modele de Huawei nu se mai updateaza.... Probabil e un semn, sa îți schimbi telefonul. 

delfinas
#StarMember

Azi am putut accesa telefonul lui tata, un Mate 20 lite, care a fost al meu până acum un an. Surpriza, are EMUI 12! 😉

Screenshot_20230506_180253_com.android.settings-01.jpeg