anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Achizitionare telefon din shop la pretul din magazinul online

IBRIAN_DACIANA
Junior entuziast
Daca pe magazinul on-line telefonul dorit nu este in stoc, dar la un Orange-shop este pe stoc, il pot achizitiona la pretul pe care-l are in magazinul on-line? In magazinul on-line se scade valoarea punctelor de 3 ori. L-as dori macar la pretul din magazinul on-line , dar fara puncte scazute.
1 Soluţie acceptată‚

FLo1
#StarMember
@Daciana: Eu am avut tot așa o situație recentă pentru modificarea limitei de credit la un card existent. A fost de fapt o procedură ca la un card nou: din agenție trimitere spre aprobare către sucursala băncii, dar numai după analiza acelei hârtiuțe referitoare la gradul de îndatorare pus pe CNP-ul tău raportat la venitul actual, fărăr de care banca nu continua procedura. Finalizarea a fost cea firească, de aceea consider că la tine e ceva rămas agățat pe traseu: poți descoperi poate printr-o analiză a unui dosar de creditare la o bancă ”binevoitoare” unde este problema. Merită încercat, chiar și ca simulare.

Vizualizare soluţie în postul original

33 Răspunsuri 33

IBRIAN_DACIANA
Junior entuziast
Am rezolvat in seara asta, la un Orange shop. A facut si card pe numele sotului, ne-a dat 7000 lei si am facut si cumparaturi de 4600 lei, in 24 rate. Deci, problema nu era gradul de indatorare, pt ca singurul credit pe care il avem este exact pe numele sotului, plus alte 2 carduri de credit. Am inteles ca OM nu functioneaza ca o banca de unde poti lua imprumut/card credit si nu poate accesa toate tipurile de salarii. Cele din MAI, MAPN, de exemplu, nu pot fi accesate. Cred ca si la salariul meu este aceeasi problema...

FLo1
#StarMember
@Daciana: Excelent. Bine că ai reușit offline. Uneori online nu înseamnă ”mai bine”. Totuși era exagerat să nu poți accesa un astfel de card (cont) doar pentru acest simplu motiv: proveniența veniturilor. Dar nici de explicat concret iarăși nu s-a făcut. Pentru Orange: acel ”consultant” ar trebui să fie re-școlit în acest caz.

IBRIAN_DACIANA
Junior entuziast
Cam asa e. Fiica-mea n-a mai dormit in noaptea asta, tot butonand telefonul. Multumesc mult! O zi frumoasa!

FLo1
#StarMember
Cu plăcere. O zi frumoasă și ție. Sper să mai revii în comunitate și cu alte subiecte (topicuri).