anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Achizitie telefon înaintea expirării perioadei contractuale

Tina
Cunoscător certificat
Pot sa achizitionez un telefon si sa beneficiez de politica de fidelizare, chiar daca nu mi-a expirat perioada contractuala? Daca, da, in ce condiții și cu cat timp inainte? Beneficiile sunt la fel ca atunci cand expira perioada contractuala?
11 Răspunsuri 11

Razvan
#StarMember
Răspunsul îl găsești aici, a mai fost discutat. https://comunitate.orange.ro/questions/1972743-telefon-fidelizare

Vio73
#StarMember
Da, se poate cu 6 luni înainte de expirarea celor 24 de luni.

Ascary
Campion certificat
Se poate cumpăra un telefon oricând în perioada contractuala prin programul Orange Early Upgrade.

Vio73
#StarMember
Se poate, dar condițiile nu sunt deloc de luat în seamă!

Ascary
Campion certificat
Da,ai dreptate,costurile sunt ridicate prin Early Upgrade in funcție de lunile rămase în contract însă unde bugetul nu este o problema atunci se poate folosi cu succes aceasta oportunitate oferită de Orange

Vio73
#StarMember
Dacă nu ai alte soluții, da. Dar trebuie să achiți o taxă de câteva zeci sau peste 100 de euro ( depinde de la caz la caz), după care poți să-ți iei telefonul dorit.

Tina
Cunoscător certificat
Mulțumesc pentru link, Razvan! Exista vreo posibilitate sa mut discuția acolo? Ascary, ce presupune acest program? Ce costuri sunt? Uite, un caz concret. In decembrie, îmi expira perioada contractuala. Dar, as vrea sa cumpăr un telefon pentru mama mea. Presupun ca va trebui sa îmi măresc abonamentul, deși nu as vrea, am suficiente resurse. As prefera sa suport un cost mai mare, in loc sa cresc foarte mult valoarea. Vio73, cum adică condițiile nu sunt de luat in seama? Nu voi avea tot statutul de client care își prelungeste abonamentul? Oricum, pe puncte nu ma pot baza. Din cauza abonamentului mic, primesc putine puncte.

Vio73
#StarMember
Tu știi, dacă îți convine sau nu. Poți verifica aici: https://www.orange.ro/servicii/early-upgrade/index.html Poți verifica și în magazinul online. Selectezi telefonul dorit și îți spune prețul exact ( inclusiv cu Early upgrade).

Ascary
Campion certificat
Din păcate beneficiile nu sunt că cele care îți sunt oferite după expirarea perioadei contractuale și aici mă refer la Early Upgrade. Cea mai bună soluție ar fi să aștepți să intri in ultimele 6 luni de contract și apoi să negociezi achiziția unui telefon .

Vio73
#StarMember
Mai nou, trebuie să aștepți intrarea în ultimele 3 luni contractuale, ca să poți obține ceva mai ok, sau chiar să-ți expire perioada contractuală.

DanielaH
Moderator
Acest subiect a mai fost dezbatut in Comunitate aici: https://comunitate.orange.ro/questions/1972743-telefon-fidelizare. O sa inchidem acest topic, dar puteti continua discutiile despre achizitia telefoanelor inainte de expirarea contractului acolo. Multumim!