anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Accent Color pe telefoanele care ruleaza One UI

OctaMiku22
Începător
Salut! Recent m-am uitat la un videoclip care spunea care sunt dif dintre telefoanele cu One UI 1 si One UI 2.5 si am observat ca pe One UI 1 puteai sa schimbi accentul aplicatiilor după culoarea telefonului din setări, am cautat si am cautat in setări această opțiune si nu am gasit-o, dar astăzi am deschis "developer mode" si am vazut in sectiunea "Theming" opțiunea pentru accentele telefonul dar când am pus un accent telefonul a dat restart si era exact cum era si inainte. Ar trebui să nu meargă sau nu am făcut eu setările corect?
2 Răspunsuri 2

Ascary
Campion certificat
Salut OctaMiku, nu mai incerca fiindca Samsung dar si alte branduri (nu toate) au dezactivat aceasta optiune din cauza unor incompatibilitati software.

RafaHelper
#StarMember
Salut @OctaMiku22, ‏‏‎ ‎ Find o optiune din meniul developer exista sanse sa nu functioneze corect sau chiar deloc. Din ce ai descris pare ca ai urmat pasii corect. De exemplu Xiaomi te notifica cand modifici ceva in meniul developer ca telefonul poate sa nu functioneze corect. Am vazut rar si la Huawei dar nu stiu nimic despre Samsung.