anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Ați alege căști audio Hi-Fi?

Cocodrillo
Junior entuziast
Ați opta pentru căști audio Hi-fi in ear/over ear pentru smartphone?
4 Răspunsuri 4

DanielaH
Moderator
@Cocodrillo, mulțumim pentru topic. N-am folosit, dar din ce-am auzit, ele sunt preferate de ascultătorii de muzică, în special de către fanii muzicii clasice. Tu ce părere ai despre ele? Ai utilizat astfel de căști?

Cocodrillo
Junior entuziast
Da folosesc în mod curent din iulie 2020 și se află în categoria mai largă a căștilor pentru audiofili! Eu personal utilizez căștile in ear brandul Fiio. Ascult prin abonamentul Tidal HiFi unde practic se poate accesa orice gen de muzică...(după ce am renunțat la Spotify)! Prin urmare eu personal le consider excelente ca audiție, design, fiabilitate, versatilitate!

gabriel23
Junior
Salut, @Cocodrillo. Folosesc niște casti Hi-Fi mai entry level de la Sennhesier; cu timpul poate o sa investesc intr-o pereche mai performanta. Referitor la Tidal, îți recomand sa arunci un ochi și la Apple Music, care oferă calitate lossless (/master și chiar hi-res dacă ai amplificator) și noua tehnologie Dolby Atmos fără a percepe costuri suplimentare. 🙂

Cocodrillo
Junior entuziast
K tx! Calitatea sunetului Tidal Hi-Fi este Master/MQA bit perfect! Eu sunt pe android (N20)! Cunosc că Iphonul decodează sunetul până la FLAC mai bine decât orice android! Voi vedea ... Apple Music/ în altă ordine de idei îți sugerez să încerci Radio Paradise (FLAC) free!