anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Și-a achiziționat cineva Smartwatch?

Talvar_iulian
Junior
As vrea sa achiziționez 2 ceasuri smartwatch de bărbați si dama, in rate fara dobândă, se merita, și-a achiziționat cineva și comunitate?
Mulțumesc.
6 Răspunsuri 6

teacher_
#StarMember
Salut! Eu am smartwatch, merita achiziția, depinde de model, eu am un GT Watch 2 de la Huawei, soția are un Active Fitness de la Samsung. Pe mine m-a ajutat în primul rând să am un stil de viață sănătos, sa îmi fac și să îmi depășesc anumite recorduri. Plus că te avertizează când primești orice notificare.

Talvar_iulian
Junior
Poți să-mi spui la ce preț și dacă a fost achiziționat in rate fără dobândă,

teacher_
#StarMember
Da, GT Watch 2 l-am luat la aproximativ 700 de lei, iar Samsung Galaxy Active, cam 800 de lei, ambele de pe eMag, in rate fără dobândă. Poți să le iei in rate fără dobândă și de pe site-ul Orange, daca sunt in stoc. Acum a apărut Huawei watch 3 de exemplu, care e un super ceas, dar la un preț pe măsură... Sugestia mea, intra pe https://m.gsmarena.com/ Acolo poți introduce numele dispozitivului și ai toate caracteristicile. Poți chiar să faci comparații între două dispozitive, sa ai o idee generala asupra lor. Nu te crampona la câțiva lei, sa iei ceva mărci necunoscute. Cele mai bune și cunoscute sunt: Garmin, Fitbit, Polar, Samsung, Huawei, Xiaomi. Poate Xiaomi e și cel mai ieftin dintre toate, dar nu e rău.

arsradu
#StarMember & February's Problem Solver
O singura chestie as avea de adaugat: daca vrei sa le iei de pe site-ul Orange, in rate fara dobanda, o sa ai nevoie si de un card de credit Orange Money. Nu stiu daca mai sunt acceptate carduri de credit de la alte banci. Partea buna e ca ti-l poti face foarte usor urmand pasii din aplicatia Orange Money (va trebui sa iti faci intai un cont, dar nu dureaza mult). Ai mai multe detalii in aplicatie. By the way, din punctul asta de vedere, thumbs up Orange Money. In experienta mea de pana acum, atat crearea contului cat si adaugarea unui card de debit si credit pe cont a mers super usor.
Client Orange

Sabuchan
Începător
Dintre toate , cel mai bun de departe , Garmin, are atatea functii ca iti poti face o idee bunicica despre sanatatea ta .

Bugnar_Tudor
Explorator entuziast
Salut Iulian. Depinde în ce constă folosirea lui și ce buget vrei să aloci pentru a le achiziționa. Dacă dispui de un buget 0-500 lei, Smartwatch HUAWEI Watch Fit Sport Edition, XIAOMI Mi Watch Lite, Android/iOS, Navy Blue, HUAWEI Watch Fit Elegant Edition. Dacă te-am convins prin intermediul răspunsului meu, nu ezita să apeși pe butonul soluție.