anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

[Încheiat] Programul buy back valabil pana la 30 octombrie 2019

CesarWsx
Junior
Cei 150 euro pentru buy-back ii primesti pentru orice telefon samsung galaxy in orice stare DAR FUNCTIONAL sau 150 euro este suma maxima pe care o pot oferi cei de la Orange in functie de functionalitatea si aspectul telefonului?
24 Răspunsuri 24

Olar_Florin_Tud
Junior entuziast
213 euro total. Adica 63 euro valorează telefonul. Înainte imi dădeau 102 euro. 62 telefonul și 40 euro că este telefon 4g.

Vio73
#StarMember
Ce telefon?

Miha_Z
#StarMember
Tentanta oferta. Oricum pe langa reducerea oferita mai trebuie pusi cativa bani pentru achizitionarea telefoanelor Samsung Galaxy S10/ S10+ sau Huawei P30/ P40 Pro, asa cum e specificat in oferta.

boros_nicolae
Junior
Stati linistiti ca nu pierd ei ,sigur te obliga la vreun abonament imperial de vreo 60 euros si vei plati telefonul de vreo 3 ori ca e tara de asa natura ,aici orice e mai scump decat intr o tara civiluzata

Vio73
#StarMember
Acum depinde fiecare cum vede problema. Eu cred că iese toată lumea în câștig și n-are de ce să piardă.Asta am observat după ce m-am uitat mai atent.

Cleaver
Junior entuziast
Este greu cu varianta de buy back; îți sunt oferite niște prețuri cu mult mult sub evaluate, despre ce zici tu sunt acele oferte pentru ultimile produse din vârful de gama care la început sunt opusul adică supraevaluate...așa ca tot prin săriturile de anunțuri îți poți vinde vechiul telefonul mai avantajos.

Vio73
#StarMember
Cred că depinde și de model. Sunt sigur că se găsesc și soluții de achiziție destul de bune, doar că trebuie să fie atent căutate!

Razvan
#StarMember
Prin buy back, prețul oferit la telefon este mai mic, decât dacă îl vinzi pe piață, însă unii clienți preferă să nu se mai streseze sau să piardă timp să-l vândă și apelează la aceasta alternativă mai rapidă.

Ascary
Campion certificat
Un telefon de un an sau chiar doi nu prea merita să-l dai prin Buy-Back. Prețul oferit e într-adevăr foarte mic.

Vio73
#StarMember
Da, dar e o alternativă. Pe piața liberă e mai greu să obții un preț bun.