anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

[Încheiat] Livrare precomanda Galaxy S22 Ultra

alexandrad10
Junior
Buna.
Pe pagina principala Orange vad mesajul "Alege Galaxy S22 Ultra si bucura-te de el inainte de 25 februarie", dar pe pagina produsului data de livrare este vineri 11 martie 2022.
Ce parere aveti? Cand ar trebui sa ma astept sa-mi fie livrat telefonul?
Mersi!
1 Soluţie acceptată‚

Salut! Precomenzile pentru telefoanele Samsung Galaxy S22 Ultra 5G, Samsung Galaxy S22+ 5G si Samsung Galaxy S22 Ultra 5G pot fi efectuate pana la data de 10.03.2022, iar livrarea se va face incepand cu data de 11.03.2022. De asemenea, castile vor fi oferite in limita stocurilor disponibile.

Vizualizare soluţie în postul original

106 Răspunsuri 106

Julyx
Junior
Zoly, la ce te asteptai, eu am aceeasi valoare la abonament, deci nu m.a afectat, dar modificarea abonamentului,prelungire 24 luni, s.a facut pe 15.02.....pachetul inca il asteptam

delfinas
#StarMember
@razkore, a raspuns Orange Assistant, dar nu citeste nimeni raspunsul oficial sau il contesta. Asa ca fiecare crede si face ce vrea,

razkore
Junior
@Cum adica: "De asemenea, castile vor fi oferite in limita stocurilor disponibile."? este posibil ca anumite persoane sa nu primeasca castile daca Orange ramane fara buds?

delfinas
#StarMember
Da, pt că se specifică de la început că acele căști sunt in linita stocului disponibil.

Nhagm
Junior entuziast
@delfinas, cum poți fii de acord cu ideea “livrării căștilor in limita stocului disponibil”? Eu am produsul acela pe factura, cum sa nu îl primesc? După ideea ta, la comanda pentru un S22 Ultra, pot primi un S21 Ultra cu explicația ca nu mai e S22 pe stoc?

delfinas
#StarMember
@Nhagm , daca le ai pe factura, e ok, dar exista riscul ca nu toti cei care vor face precomanda sa aiba pe factura si castile.

Zoly
Junior
Ca sa ne "linistim" cu totii, atasez o discutie fara raspuns exact, dar o data de livrare tot mai departe din reclama falsa pe care a afisat-o Orange. Nu ai cum sa livrezi un produs cu o intarziere de o luna si sa dai vina pe producator.

Julyx
Junior
Ultimul update asa a fost azi in Orange store: primele vin s22 si s22+ dupa data de 10, iar Ultra la sfarsitul lunii, castile se vor da in limita stocului, deci daca se vor da/vinde toate nu mai primim nimic, ca am vrut noi Ultra.....speram sa nu fie cazul. Macar sa vina fara probleme, ca pe Samsung members cei care au primit, unii chiar de la Orange (nu se stie in ce ordine,caz comanda pe 17 a primit pe 23,alb 256) se plang de niste probleme f mari.

Zoly
Junior
Atata timp cat pe comanda mea scrie casti si nu le primesc ii dau judecata direct. Am toate conversatiile salvate. Am mai castigat de la o firma galonata 6300€, nu ar fi primii. Parca din partea Samsung era invers intarzie livrarea la S22 si S22+, nu la Ultra. In ce sens probleme? Mai exact ce?

Julyx
Junior
O veste buna, pe 2 va sosi comanda, cu estimare 25. E ok si așa fata de sfarsitul lui martie 😉

alexandrad10
Junior
@Julyx mersi pentru heads-up. Tocmai am verificat si eu comanda si apare ca predata curierului...

Nhagm
Junior entuziast
Într-adevăr, așa e și la mine, tot la curier. Comanda făcută in 10.02, cu estimare livrare pentru 10.03.

cata20
Junior
am facut comanda in orange store si in cont nu-mi apare nicio notificare sau vreo comanda, cum aflu ca a venit telefonul? ii sun pe aia zilnic? ce nr de comanda aveti? 10 mii? 13 mii + ?

Zoly
Junior
@alexandrad10 Multumesc mult. Inca o demonstratie ca nu se livreaza in ordinea plasarii comenzilor.

AndreiUngur
Începător
Precomanda data in 16.02.2022, am primit mesaj azi de la Cargus ca e in curs de livrare. Am luat varianta Phantom black, 256 gb iar pe factura apar si castile deci banuiesc ca inca sunt in stoc