anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Valoare Buy-Back Huawei P8 Lite (Huawei ALE-L21)

Dragos_T
Junior
Buna, in contextul actual cred ca ar fi util un tool online in care sa se poata verifica valoarea aproximativa a unui telefon pentru buy-back. Am un Huawei P8 Lite (Huawei ALE-L21), functional, in stare buna. Eram curios daca valoreaza mai mult de 10 Eur. Multumesc.
9 Răspunsuri 9

Vio73
#StarMember
Salut! Din câte știu eu, pe orice telefon primești minim 10 euro. https://www.orange.ro/servicii/buy-back/#avantaje Părerea mea este că poți primi mai mult pe el, dar asta vei vedea la momentul evaluării intr-un Orange Shop! Detalii despre acest subiect mai găsești și pe alte topicuri: https://comunitate.orange.ro/questions/1978572-valabil-programul-buy-back https://comunitate.orange.ro/questions/2387272-program-buy-back Succes!

FLo1
#StarMember
Analiza la buy back este subiectivă, motiv pentru care ea nu poate fi prezentată (funcțională) online. @Vio73: Dacă merg într-un shop cu o "cărămidă" de acum 20 de ani, voi primi pe ea 10€??? Sau doar dacă voi achiziționa un "avion" de cel puțin 500€??? Sustenabilitate ambalată.... ce să spun...

Razvan
#StarMember
Probabil vei primi 10 Euro. Un s7 EDGE a fost evaluat cu 35 de euro acu 2 săptămâni. Este diferență mare între cele 2 telefoane.

FaraUnID
Campion certificat
@Dragos T Vinde-l ca si telefon SH, ca esti mult mai castigat dpv financiar. Eventual vezi ca si Huawei deruleaza un program propriu de Buy-Back https://comunitate.orange.ro/questions/2525032-campania-huawei-buy-back Intereseaza-te cat ofera ei pe modelul tau de telefon. Ca fapt divers, tot pe un model mai vechi de Huawei (gama Mate 20), reteaua #1 oferea un voucher echivalentul unei ape plate (fara lamaie) si un Sandwich, pe cand Huawei ofera pe acelasi telefon un voucher de cca 400 lei.

Dragos_T
Junior
Nu am fost 100% clar. Daca telefonul e evaluat la minim 10 Eur, se ofera aditional si un voucher 5G de inca 70 Eur. Nu as face drumuri la Orange shop in pandemie, sa stau la coada in fata magazinului si sa mi se spuna ca e evaluat la 8-9 Eur.

Vio73
#StarMember
Mi s-au dat 10 euro și pe telefon Nokia 1100, cu ceva timp în urmă! Eu cred că vei lua mai mult de 10 euro!

Razvan
#StarMember
Se evaluează minim 10 euro. O sa primești pe lângă încă 70 EUR. Dacă aveai un Samsung primeai încă 130 euro pe lângă valoarea telefonului.

FLo1
#StarMember
Și totuși, să fie atât de frumos încât, pe lângă produsul de buy-back în sine, valoarea de buy-back să nu varieze în funcție de ce anume achiziționezi?? Parcă ar fi prea frumos.... Caz concret: la programul de "rable", valoarea voucherului depinde de ce anume vrei să cumperi, nu de ceea ce duci la schimb. Deci.... pardon.

Razvan
#StarMember
Acu este posibil sa fie considerat telefon vechi pentru a primi acel supliment de 70 euro, la fel ca în cazul lui Samsung, minim S7.