anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Update xioami 11 lite 5G NE

DanC
Junior
Buna ziua,
As dori sa aflu cand se va realiza update -ul la Miui 13 (cu versiunea de android 12) pentru telefonul Xiaomi 11 lite 5G NE.
Intreb deoarece stiu ca deja a fost lanasata versiunea de software globala pentru Europa dar din cauza faptului ca Orange Romania furnizeaza update -uri customizate, versiunea globala pentru Europa nu este inca disponibila pentru telefonul detinut de mine are o versiune de software customizata Orange.
Multumesc.
28 Răspunsuri 28

Donn
Începător
Exact,tot 12.5.7 am si eu,actualizare de securitate aprilie.

Salut, DanC! Ne-am interesat din nou in legatura cu slolicitarea ta. Noul soft ar trebui sa se lanseze in perioada 6 iunie -13 iunie.

Salut,

Este gata si Miui 14 cu android 13 pentru telefon. Cand va fi disponibila si la Orange?

Salut,

Este gata si Miui 14 cu android 13 pentru telefon. Cand va fi disponibila si la Orange?

DanC
Junior
Salut, Din pacate nu ma ajuta raspunsul in conditiile in care acest termen se tot schimba. Ce nu inteleg este de ce Orange livreaza unele telefoane cu softuri customizate (si de ce o face) iar altele nu? Cu ce ii ajuta pe utilizatorii telefoanelor? Ca e clar ca update-urile nu mai sunt cele livrate de producator.

Keoy
Începător
Salut. Nu prea știu cum merge reportarea. Am și eu un telefon Mi 11 Lite NE 5G care am cumpărat-o de la Altex.Nu am nici un număr nici un contract de la Orange. Problema este că telefonul are software orange. Nu primesc updateurile în timp. Deja aș trebuia să fie telefonul pe 13.0.8 și este încă pe 12.5.7. Aș voia să am un model global (XM). Unde și ce pot sa fac cu problema această?

Donn
Începător
Multumim orange pentru rapiditate!

Vio73
#StarMember
@Keoy, Nu are cu ce să te ajute Orange în acest caz, mai ales că nu l-ai luat de la ei. Eventual, poți să îi contactezi pe cei de la Altex sau de la Xiaomi și să le spui lor să-ți pună softul Global.

Donn
Începător
Ce se aude orange cu actualizarea android12?Ca suntem in saptamana 6-12.

jetei
Junior
Mie mi.a venit azi pe seara vers 13.0.3

Donn
Începător
Cand vom avea un AOD permanent pe xiaomi 11 lite 5g NE versiunea customizata orange?

Salut, Donn, AOD/always on display este integrat pe acest model de telefon. In prima faza iti recomandam sa setezi din meniul telefonului limba engleza, apoi din SETTINGS -> in bara de search scrie “always” si aici vei gasi optiunea. :) Sa ne spui, te rog, daca s-a rezolvat.

Donn
Începător
Nu s-a rezolvat,tot 10 secunde e activ AOD dupa ce se stinge ecranul.

DanielaH
Moderator
@Donn, ți-am trimis un mesaj privat (pe adresa de e-mail cu care te-ai înregistrat în Comunitate) pentru că avem nevoie de mai multe informații de la tine. Așteptăm răspunsul tău prin reply la acel e-mail. Mulțumim.