anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Telefon fix Maxcomm de la Orange

Szabolcs
Explorator entuziast
Buna ziua! As vrea sa stiu daca are cineva telefon fix de la Orange pe retea GSM nu pe fibra, si daca telefoanele Maxcomm sunt ok. Telefonul fix va folosi bunica mea.
8 Răspunsuri 8

Vio73
#StarMember
Salutare! Eu cred că sunt ok pentru persoane în vârstă, au tastatură mare și ecran generos, pentru a fi ușor de utilizat de către aceștia. Cred că la acest model te referi: https://www.orange.ro/magazin-online/telefoane/maxcom-mm-428-dual-sim-dark-gray?gclid=CjwKCAjw6raYBhB7EiwABge5KlF1pExSd4RzL-1zJfx0wHX-jXdQMtQfpiG2J4x2mZdTF9TtsLpz0xoC1FsQAvD_BwE&gclsrc=aw.ds Baftă!

arsradu
#StarMember & February's Problem Solver
Nu am telefon fix de la Orange, si nu am auzit niciodata de Maxxcomm. Daca vrei un telefon ieftin, si ok pentru batrani, mai bine mergi pe un Nokia (de exemplu asta: https://www.orange.ro/magazin-online/telefoane/nokia-105-4g-dual-sim-black). Teoretic are si VoLTE (cu conditia sa ai semnal binenteles). Nu mi-e foarte clar de ce e trecut cu "Apel 4G: Nu". In poze se vede clar ca are VoLTE (adica Apel 4G). Nu stiu care e faza cu fix-ul. Semnal primeste oricum de la reteaua mobila. Nu stiu, am vazut ca cine l-a mai cumparat, zice ca ar fi fost ok. Eu personal as merge pe Nokia totusi.
Client Orange

Szabolcs
Explorator entuziast
Multumesc de raspunsuri! I am dat telefon mobil dar nu s a descurcat, fara sa vrea a umblat in meniu si a blocat apelurile de intrare, etc.,si a trebuit sa vorbesc cu cineva sa rezolve problema. Telefonul fix este Maxcom MM35D.

arsradu
#StarMember & February's Problem Solver
Da, inteleg motivul pentru care vrei asa ceva... Pe de alta parte, daca nu cumva e un telefon de genul asta: https://www.emag.ro/telefon-fix-vintage-cu-disc-opis-technology-1921-lemn-metal-180-x-210-x-250-mm-maro-bronz-t1921cab-b/pd/DWF2W7MBM/ sau asta: https://www.emag.ro/telefon-fara-fir-panasonic-dect-caller-id-negru-kx-tg6821fxb/pd/DK9CLYBBM/ orice are butoane si un meniu oarecum mai complex...poate cauza probleme persoanelor mai in varsta. Din punctul meu de vedere, acel Maxcom MM35D, (la care parerile vad ca sunt impartite, pe emag: https://www.emag.ro/telefon-mobil-maxcom-comfort-mm35d-black-5908235973999/pd/D0WKC9BBM/) poate cauza la fel de multe probleme ca si un Nokia ceva mai decent, cu diferenta ca poate ca nu se va strica atat de repede. Nu stiu...zic si eu. E greu. E foarte greu. Ai zice ca alegerea unui telefon pentru batrani ar trebui sa fie usoara. Pentru ca ei nu sunt pretentiosi, si n-au nevoie de cine stie ce functii. Da, dar uite ca sunt din ce in ce mai greu de gasit, si cele care sunt...chiar si ele pot cauza confuzii si probleme pentru anumite persoane.
Client Orange

Szabolcs
Explorator entuziast
Sincer nici eu nu am crezut ca o sa fie asa dificil de gasit un telefon cu meniu mai simplu.

Anonim
Neaplicabil
Si eu as opta pentru un telefon Nokia simplu, cu butoane care sa fie compatibil cu VoLTE. In el introduci un SIM prepaid (nu contract) si stai fara griji. Nu recomand abonament pentru ca poate vei avea surprize din greseala, mai ales daca persoana in cauza este total atehnica. Mai ai o varianta daca dispui de net fix in zona. Poti lua un serviciu de voce VoIP, atasezi un adaptor pe care il setezi tu si din el scoti un telefon fix de care vrei, chiar si cel mai simplu telefon posibil si gata povestea. Dezavantajul e ca nu va functiona cand cade curentul pentru ca nu ai back-up la alimentare (se poate pune, dar evident, alti bani, alta distractie).

Szabolcs
Explorator entuziast
Multumesc de idee.

Pololică
#StarMember
Desi nu e fix, bunica sotiei are un telefon Maxcomm (primit de mine la fidelizare, il gasesti pe site pentru detalii) si ne intelegm mai bine cu ea (in sensul ca aude mai bine telefonul si il foloseste mai usor fata de modelul anterior). Ca sa-ti faci o idee, mamaia are aproape 80 de ani si locuieste la tara (nu e o scuza, dar nu a avut niciodata treaba cu tehnologia, iar la televizor foloseste telecomanda doar pe inainte-inapoi si pe sonor (+ si -), iar mobilul inlocuireste telefonul fix care a fost desfiintat)