anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Soft/metoda calibrare display Pixel?

arsradu
#StarMember & March's Problem Solver
Salut,

Stie cineva cum se poate corecta/calibra display-ul la telefoanele Pixel? Albul ala e un alb-galbui absolut oribil! Pare sa fie o problema la toata gama Pixel. E pacat de AMOLED-ul ala. Aparent pe Google nu ii intereseaza cum se vad culorile pe telefoanele lor. Sunt telefoane de doua ori mai ieftine decat un Pixel care sunt perfect calibrate din fabrica si se vad superb!

Deci, nu exista nicio posibilitate de ajustare a gradului de alb la Pixel-uri? Chiar in halul asta trebuie sa se vada?
Client Orange
3 Răspunsuri 3

DanielaH
Moderator
Salut, arsradu! Fiind vorba despre un model pe care nu-l avem în portofoliu și pe care colegii mei nu au făcut teste, din păcate nu-ți putem oferi detalii. Dar sper că vei primi răspunsuri de la ceilalți membri din Comunitate.

mihai_13
Maestru
- nu stiu cat te ajuta dar incearca de aici https://smartandroid.fr/en/how-to-calibrate-the-screen-of-a-google-pixel-6-pro/ - sau aici https://support.google.com/pixelphone/answer/6111557?hl=en - sau mai bine de aici https://mobilexfiles.com/phones/google/google_pixel_6_xl_5g/secret_codes/

arsradu
#StarMember & March's Problem Solver
Mersi frumos, Daniela! :) Nu-i bai. Si daca il aveati in stoc (si momentan nu e importat oficial in RO, deci...nu multe magazine au asa ceva la vanzare) si l-ar fi testat cineva, chestia asta doar cei care il au si-l folosesc zilnic ar putea sa fie interesati sa rezolve. Pentru cei care au telefoanele doar pentru testele pe care le au de facut, nu prea conteaza ca display-ul nu e calibrat, pentru ca cel mai probabil nu asta se testeaza. Oricum, mersi frumos de intentie! Apreciez! :) Mihai, din pacate nu ma ajuta articolul respectiv. Pare sa fie pentru digitizer, nu pentru culori.
Client Orange