anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Se poate lua un telefon la un preț mai mic decât cel prevăzut la prelungirea abonamentului?

irimiebogdan
Junior
 
12 Răspunsuri 12

delfinas
#StarMember

Bogdan, bun venit in Comunitate!!!

Poți da mai multe detalii? Ești în afara perioadei contractuale? Ce abonament și telefon vizezi? Ce metodă de achiziție ai incercat?

Daca in magazinul online ai obținut un preț mare, ar mai fi variantele de a suna la 300, să scrii pe chatul My Orange  sau sa ceri o ofertă într-un magazin Orange.

Avantajul magazinului online e că, daca ai puncte OTY, vor valora triplu.

Am 4 abonamente și vreau să iau un Samsung a33 să îl am rezervă.

arsradu
#StarMember & February's Problem Solver

Salut Bogdan,

Teoretic...ai putea sa primesti o oferta mai buna la fidelizare, in urma unei discutii telefonice cu un consultant. Mai mult de atat, nu prea vad ce ai putea sa faci. Acuma, depinde si ce telefon iti doresti, cat se poate lasa la pret, si in ce conditii. 🙂

Dar asta cel mai bine discuti cu un consultant la 300 sau 0374 300 300. Eventual faci o solicitare ca vrei sa fii sunat de cineva de la fidelizare si astepti sa fii sunat.

Varianta B...in functie de oferta actuala, si daca ai sau nu posibilitatea asta, ai putea sa-l iei in rate cu un card de credit. De exemplu cel de la Orange Money, care ofera 12 rate, la cumparaturi de minim 300 de lei, oriunde in luma.

Client Orange

Vreau să iau un Samsung a33 să îl am rezervă. Am 4 abonamente. Nu ști când te "lasă" un telefon. Mersi 

arsradu
#StarMember & February's Problem Solver

Un Samsung A33 e 1400 de lei (incercat la Altex si eMag). Nu stiu ce oferta ai primit tu, dar asta e pretul lui de retail. 🙂 Telefonul nu e foarte scump oricum. Dar poate ai noroc sa primesti o oferta mai buna. 🙂

Mult succes! Sper sa reusesti!

Client Orange

Aici este problema,am incercat să iau legătura cu ei și mă pasează de la unu la altu. Te sunăm in 9 zile acesta este răspunsul. Nu îl vreau pe gratis dar nici 1400 cu prelungire .

Având 4 aabonamente și cu cel puțin unul in afara perioadei contractuale, ar fi trebuit să ți se dea o ofertă mai bună. Mai așteaptă un pic, că nu e o urgență! S-ar putea sa analizeze și să-ți facă o ofertă de nerefuzat. 😉

Vio73
#StarMember

Salutare!

Cu siguranță că se poate lua. Și eu am 4 abonamente de voce și urmăresc cu atenție toate reducerile, strâng atent punctele thank you folosind inclusiv un card Orange Money, fac reîncărcări prepay lunare, mai obțin câte un voucher din Pinata sau de alt fel, urmăresc reducerile legate de gradele de afară din timpul verii, etc. Și toate acestea, puse cap la cap, înseamnă reduceri, iar punctele obținute, valorează de 3 ori mai mult în Magazinul online, iar noi putem obține reduceri consistente.

De exemplu, un telefon Xiaomi Redmi note 11 pro, care pe site era vreo 1300 de lei la prelungirea unui abonament de 8-9 euro, iar la concurență (Digi) costa 1900 lei, eu l-am luat în vara asta de la Orange cu aprox, 250 de lei. Deci ai reduceri suplimentare la îndemână, doar să le folosești!

Succes!

DanielaH
Moderator

@irimiebogdan, cum mai este situația? Ai vorbit cu colegii noștri?

Sa rezolvat . Am fost contactat, iar acum este ok.

 

Poți să ne detaliezi in ce mod s-a rezolvat situația? Poate soluția ta îi va ajuta și pe alții.

Trebuie doar să nu accepți prima ofertă. Pune întrebări despre ce benefici, reducere etc. Dacă Vede că ști ce vorbești îți va spune se poate. De exemplu eu am luat un telefon care avea prețul de 690 euro la liber la abonament de 15 euro era 2400 Ron iar în urma negocierilor l-am luat la 1400ron fără puncte thank You