anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Samsung Galaxy S20 FE 5G va functiona cu abonamentul 4G?

Ciprian_8
Junior
Buna seara.
Telefonul Samsung Galaxy S20 FE 5G din cate am vazut in descriere la partea de conectivitate este specificat: " 5G: da, 4G+ eSIM: nu, 5G eSIM: nu ". Eu as dori sa il cumpar la prelungire abonament dar nu cu abonament 5G si as dori sa il folosesc cu abonamentul actual care este 4G.
Intrebarea este daca va functiona cartela pe care am acum abonamentul cu 4G sau trebuie sa il cumpar cu abonament de 5G?
Va multumesc.
1 Soluţie acceptată‚

delfinas
#StarMember
Bun venit in Comunitate, Ciprian!!! Da, S20 FE 5G functioneaza si cu abonamentul 4G, nu are nici o problema, stai linistit! Ce ai vazut tu cu "nu" se refera la e-SIM, nu la SIM fizic.

Vizualizare soluţie în postul original

6 Răspunsuri 6

delfinas
#StarMember
Bun venit in Comunitate, Ciprian!!! Da, S20 FE 5G functioneaza si cu abonamentul 4G, nu are nici o problema, stai linistit! Ce ai vazut tu cu "nu" se refera la e-SIM, nu la SIM fizic.

Vio73
#StarMember
Salutare! Eu am avut acest telefon și pot să-ți spun că este unul bunicel în raportul calitate-preț, dar e foarte sensibil, pentru că nu are protecție de niciun fel la ecran. În rest, ca toate telefoanele Samsung, slab la semnal și la baterie! Da, funcționează foarte bine fără abonament 5g sau alte minuni! Succes!

FaraUnID
Campion certificat
Desi acel telefon va functiona fara probleme si pe o conexiune 4G, sincer nu vad logica care sta la baza deciziei tale. Este ca si cum ti-ai achizitiona un Smart TV de 1000 euro, dupa care sa intrebi daca acel TV va functiona doar cu antena de camera, deoarece nu vrei sa inchei un abonament de televiziune digitala / interactiva.

queensoft
Explorator
Va functiona foarte bine si pe 2G, si pe 3G, si pe 4G.

Neaplicabil
Ideea e asa: cartela s-ar putea sa nu trebuiasa inlocuita oricum. Din cate stiu, cartelele SIM din ultimii ani ar trebui sa fie deja compatibile si cu 5G-ul. Deci nu ai avea nevoie nici pentru 5G, daca ai vrea 5G, de un alt SIM. Pentru 5G, in momentul asta, ai nevoie de: 1. semnal 5G in zona in care te afli 2, un telefon compatibil 5G 3. un abonament 5G (cel putin la Orange). Cu toate astea, faptul ca telefonul e compatibil 5G nu inseamna ca trebuie folosit exclusiv cu un abonament 5G, sau ca nu functioneaza cu alt tip de abonament, sau cu cartela prepaid. Inseamna doar ca "stie" si 5G. Va functiona perfect cu orice SIM atata timp cat e la dimensiunea corecta (NanoSIM), si isi ia semnal. :))

Oana_T
Începător
Merge 4g, am eu unul.. În telefon ok, optimizat bine.. Finisaje bune și pare ca este durabil.