anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Samsung A70 - nu mai pot să încarc telefonul

Andreea_chiorea
Începător
Nu pot sa-l mai incarc. Incarcatorul e bun, dar nu primeste curent.
12 Răspunsuri 12

teacher_
#StarMember
Salut! Pare o problema a telefonului. Probabil va trebui să îl duci Intr-un service autorizat să îi schimbe acel dispozitiv usb...

Jay
Campion certificat
Schimba priza, daca incarcatorul este bun.. sau incearca alt incarcator, inainte sa faci un drum inutil.. Daca nu e nici priza nici incarcatorul, atunci va trebui sa mergi la un service, de preferat autorizat, daca este in garantie telefonul.

Neaplicabil
Telefonul in rest porneste? Afiseaza simbolul de baterie descarcata sau ceva? Daca incarcatorul e ok, si daca telefonul in rest e ok, pare o problema cu portul de incarcare. Se rezolva in service.

Razvan
#StarMember
Ai probleme cu mufa de încărcare a telefonului, probabil s-a ars sau a fost forțată când l-ai pus la încărcat și l-ai utilizat mișcându-l stânga/dreapta. Îți recomand să mergi cu el în service la ESD Apaca, dacă ești din București sau apropiere, reparația durează circa 1h, comanda de reparație online pe site-ul ESD și sa vină curierul să-l ridice sau să te deplasezi la cel mai apropiat punct de colectare a deviceului (de exemplu, magazinul de unde l-ai cumpărat).

Miha_Z
#StarMember
Daca telefonul mai este in garantie, du-l la magazinul de unde l-ai achizitionat. Daca l-ai cumparat de la o firma de telefonie poti avea norocul ca sa primesti un telefon la schimb pe durata reparatiei. Succes!

Vio73
#StarMember
Se mai întâmplă. Samsung are probleme cu bateriile în ultima vreme. Asta am observat și eu pe unele dintre telefoanele mele. Nu știu dacă e generală, dar cam așa pare.

DanielaH
Moderator
@Andreea chiorean, ai rezolvat problema cu telefonul? Revino, te rog, și povestește-ne cum ai procedat. Cu siguranță experiența ta va fi de folos si altor membri ai Comunității. Mulțumim!

iesianul
Începător
Bună seara. Exact așa am pățit și eu azi dimineață. Încărcătorul funcțional, la fel si cablul, mufa. Folosesc să încarc o baterie externă și totul ok, mai puțin pt A70. F ciudat pt ca nu l-am scăpat jos, nu l-am udat, etc. L-am dus în service orange la puțin timp după ce am observat această problemă. Telefonul este în garanție. Personalul f amabil. Sper să fie ok cu telefonul. Voi reveni cu feedback!!

iesianul
Începător
Am revenit. Telefonul a fost reparat prin garanție, în termen de 5 zile în plină stare de urgență. Totul ok. Au schimbat: plăcută electronica care gestionează încărcarea, baterie și display. Am rămas mirat, de ce si display. Am înțeles că așa vin la pachet. Am trecut si la android 10 si bateria ține mai mult.

Mblaguescu
Începător
E dezastru a70-u cu mufa de incarcare, am schimbat-o de 4 ori in 3 sapt, tot probleme cu incarcarea, ce sa-i mai fac?

Vio73
#StarMember
Dacă l-ai reparat în garanție și tot se strică mereu, probabil că mai are și alte defecțiuni ( placa de bază, de exemplu), care fac să se ducă mufa respectivă.

Crisian_Stiubia
Începător
Bună! Știti cumva cât ar costa reparatia daca telefonul nu e în garanție?