anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

[Rezolvat] Nu merge apel wifi P30 pro abonament Orange si net de la Telekom

Claudiu2k
Începător
Bună!
Am un P30 pro și abonament de la orange. Cei de la Orange nu au semnal decât într-un singur loc în apartament (Botoșani). Internet am de la telekom. Am reușit să fac Apel WI-Fi pe alte 2 routere dar sub nici o formă acasă. Pe telefonul soției, mai ieftin merge fără probleme. Am sunat la Orange, Telekom și Huawei dar tot pasează problema.
Vă rog să mă ajutați!
20 Răspunsuri 20

Ciucuras
Cunoscător certificat
Ai activat apel Wi-Fi și nu îți merge? La setări apel ai opțiune apel Wi-Fi și dai activare.

Claudiu2k
Începător
Am activat apelare wifi și mi-a mers pe alte 2 retele de net.

Vio73
#StarMember
Probabil nu e ceva compatibil între ruterul respectiv și telefon. Ai încercat și cu o resetare din fabrică la telefon? Eu am un P 30 și se conectează la apel wi-fi pe tot felul de rutere (de RDS, de Orange, de Telekom, de Akta).

Claudiu2k
Începător
Voi încerca. Ați putea să-mi spuneți ce model a fost modemul de la telekom?

Vio73
#StarMember
Chiar nu știu, e de la serviciu. Îmi pare rău! Dacă dai revenire la setările din fabrică, nu uita să salvezi inițial ce ai în el (să faci back-up). Sper să funcționeze!

FLo1
#StarMember
Pentru apel WiFi nu conteaza nici routerul si nici furnizorul de servicii. Important este doar ca optiunea din device a "apelului wifi" sa fie activata, iar telefonul sa fie conectat prin WiFi la router. Restul sunt ca rezolvate. Este simplu. Daca ai nelamuriri, revino pe acest topic cu detalii.

Claudiu2k
Începător
Am resetat telefonul, ruterul. Am activat Apelare prin wifi si tot nu merge.

FLo1
#StarMember
@Claudiu2k: ce inseamna "nu merge"? Doar faptul ca nu apare un "icon" cu semnul de WiFi langa simbolul cu semnalul de pe SIM-ul in cauza? Incearca mai bine sa pui telefonul pe mod avion si activeaza ulterior WiFi-ul. Dupa aceasta apeleaza-te de pe un alt numar si vezi daca primesti apel, sau apeleaza un numar si vezi daca reusesti. Sper ca ai credit/optiune activa pe SIM, altfel discutam degeaba pentru ca nu ai cum sa apelezi.

Razvan
#StarMember
Este din router, telefonul nu are nimic, din moment ce pe alte routere merge, ați pus omul să dea reset la telefon degeaba. @claudiu, dă o resetare la setările din fabrică la routerul Telekom, este posibil tot să nu meargă, este o incompatibilitate de trafic, IP-uri, rețeaua Orange transmite, dar apelul moare, nu se mai întoarce. Dacă tot nu îți va funcționa, scoate routerul din priză și reclama nefuncționale lui la telekom și apoi când vine tehnicianul te "înțelegi" cu el și îl schimbi. Succes! Să ne ții la curent.

mihai_13
Maestru
incearca sa ramai off-line(modul avion) cand vrei sa folosesti wifi-call -teoretic functioneaza- sa ne spui rezultatul.

delfinas
#StarMember
Eu am acest model, dar nu am fost curioasa pana acum daca merge apelul Wi-fi, dar am zis sa-ncerc metoda lui Flo, am pus telefonul pe modul Avion si am/m-am apelat... a mers!!! Am un router vechi Asus, WL-520GC. Netul e prin RoEdu.

DanielaH
Moderator
@Claudiu2k, ți-am trimis un mesaj privat pe adresa de e-mail a contului My Orange cu care te-ai înregistrat în Comunitate. Aștept răspunsul tău. Mulțumesc.

Claudiu2k
Începător
Vă mulțumesc foarte mult pentru răspunsuri. Am încercat metodele propuse de voi dar nu a mers. Adică pierd apeluri în casă. Soția poate efectua apel Wifi fără probleme cu un telefon de 10 x mai ieftin de acasă. Nu e un moft ci e singura metoda ca acasă nu pierd apeluri. Am discutat cu cei de la Orange și mi-au recomandat să duc telefonul in service. Vă voi spune cum am rezolvat.

delfinas
#StarMember
Da, trebuie să ajungă într-un service, pentru că e ciudat că doar tu ai problema asta.