anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Recomandați-mi un telefon 5G echilibrat

Anonim
Neaplicabil
Salutare tuturor,
Am revenit după 2 plecări furtunoase și o perioadă sabatică binevenită pentru starea mea de spirit. Așa că o să vă rog din start să nu mă tratați din start ca pe un habarnist.
De ce am revenit? Pentru că am nevoie de un sfat din experiența voastră practică: recomandați-mi un telefon 5G echilibrat.
Ce înțeleg prin 5G echilibrat? Funcționează în rețeaua Orange și 5G nu e doar iconița afișată într-un colț ci și viteza e măcar în partea de jos a spectrului 5G acolo unde există acoperire 5G.
Are posibilitatea de a seta și optimiza manual opțiunea CA (Carrier Aggregation) chiar dacă e pe undeva ascunsă prin domeniul pentru dezvoltatori.
Are un preț decent, adică nu trebuie să-mi vând un rinichi pentru el... și prefer să fie din zona best-seller pentru că va fi folosit pentru testarea de aplicații pentru mobil care trebuie să funcționeze optimi pe o gamă cât mai largă de dispozitive nu doar pe cele ultra-performante.
Așadar, ce-mi recomandați în materie de 5G testat pe pielea voastră suficient de mult timp, nu 30 de zile până ați făcut retur la telefon.
Mulțumesc anticipat!
48 Răspunsuri 48

Vio73
#StarMember
Nu știu cine sunt ăștia: https://mobileinto.com/ro/Xiaomi-Redmi-K50/

Anonim
Neaplicabil
Încă un aspect pe care am remarcat în căutările mele prin magazinele fizice: există un trend care mie mi se pare cel puțin interesant, a spune ciudat e o chestiune de gusturi, lungimea telefonului exagerată raportat la lățimea sa... bănuiesc că producătorii au descoperit că există o lățime după care nu mai e comod să ții telefonul în mână dar de ce îl faci de 3 - 4 ori mai lung decât lățimea... Primul telefon despre care vorbesc a fost un Sony... zici că-s telecomenzi de televizor nu telefoane...

Pololică
#StarMember
Cererea de continut video este mai mare. Mi-ar fi placut un telefon de 5" cu capabilitati curente (cam ce vrea Apple sa faca prin versiunile SE, respectiv Mini), dar, pentru o mana de utilizatori, nu cred ca se apuca cineva sa le faca. Nu mai spun de faptul ca seria Mini, din punctul de vedere al Apple, a fost sub asteptari (tocmai din motivul de mai devreme: continutul video. Cu cat continutul video este mai mult/calitate mai buna, cu atat bateria se va consuma mai repede si ecranul va fi cerut sa fie mai mare). Folosesc un telefon de aproape 7", zona care, pana acum 5-6 ani, era zona (aproape) exclusiva tabletelor. Totusi, ma impac cu gandul ca marindu-si dimensiunile, am scapat de o parte din alte dispozitive.

Anonim
Neaplicabil
Mi 10T Pro 5G (asta am avut). Baterie, viteză, update periodic. Singurul inconvenient la telefoanele Xiaomi este lipsa senzorului de proximitate (atunci când ai nervi îți vine să-l spargi)