anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Recomandări căști wireless TWS (true wireless) in ear (în ureche)

Anonim
Neaplicabil
Salutare,
Sunt în căutarea unei perechi de căști fără fir TWS (true wireless).
Am găsit o grămadă de brand-uri de buget (până la maxim 50 - 70 EURO) interesante însă sunt curios care sunt recomandările voastre (sunt sigur că în comunitate sunt pasionați pentru acest tip de gadget).
Mă interesează să identific un brand / model de căști TWS (true wireless) cu sunet excelent care să coste în jur de 50 - 70 EURO și să fie într-adevăr reușite.
Eu am pus ochii pe o pereche de căști de la Soundpeats: True Air 2 (am găsit multe review-uri interesante despre acest model).
Vă las link mai jos:
https://www.soundpeatsaudio.com/en/true-wireless-earbuds-trueair2-white.html
Dacă aveți sugestii/recomandări, vă rog să postați cât mai multe.
Vă mulțumesc anticipat!
8 Răspunsuri 8

teacher_
#StarMember
Salut! Din păcate, eu folosesc doar căști over-the-ear, sau cu fir. Nu știu de ce, dar așa îmi pare mai safe... Despre Soundpeats am auzit lucruri bune, dar nu am incercat nici un produs până acum.

Anonim
Neaplicabil
Sunt de acord că cele over ear sunt mai ok (folosesc și eu asemenea modele) dar chiar aș vrea să îmi achiziționez și o pereche in ear ;) Soundpeats are review-uri interesante și chiar mă tentează, să fiu sincer. Sunt convins că există și alte variante (mă refer la brand-uri) care să impresioneze. Sigur, eu as "merge" pe brand-uri consacrate (Sony, JBL, Panasonic, etc.) dar sunt convins că există și alte variante de băgat în seamă! 😉

RafaHelper
#StarMember
Salut @cocolosh, ‏‏‎ ‎ Mie imi plac castile de la QCY sau Haylou, iar raportul pret-calitate este foarte bun. Gasesti mai multe detalii in link-urile de mai jos: https://www.qcy.com/zwxej https://www.haylou.com/en/

Anonim
Neaplicabil
Salut @rafa.helper, mulțumesc pentru răspuns dar spune-mi ce anume îți place la acele brand-uri, de ce ar trebui să le iau în calcul? Mulțumesc anticipat! 😉

RafaHelper
#StarMember
@cocolosh, unele modele ma atrag prin design, autonomie, sunet dar cel mai mult îmi place raportul pret-calitate. Am văzut mai multe review-uri si sunetul este foarte bun, daca vrei ceva si pentru apeluri recomand modelele cu noise cancelation care se descurca foarte bine indiferent de mediu ambiental. Au si variante cu încărcare wireless.

Anonim
Neaplicabil
@rafa.helper, mulțumesc pentru răspuns! În bugetul meu (50 - 70 EURO) cred că voi găsi modele cu ANC (active noise cancelling). Nu vreau neapărat să pot vorbi mult la ele, vreau o calitate a sunetului superioară. De aceea am apelat la ajutorul comunității! 😉

RafaHelper
#StarMember
Cu placere @cocolosh! O sa iei in calcul aceste brand-uri?

Anonim
Neaplicabil
@rafa.helper, îți spun sincer că am câteva brand-uri de luat în calcul. Brand-urile menționate de tine le cunosc și am auzit lucruri bune despre ele dar mai caut! ;) Pentru că aceste căști vor fi cele secundare, mă interesează mai mult partea de sunet. Din păcate, în această perioadă de pandemie, în magazinele specializate nu mai poți testa căști (din motive bine cunoscute de toată lumea) și din această cauză mă voi baza pe părerile celor din comunitate, review-uri scrise de clienți și evident, review-uri de pe YouTube. Sunt genul de client care caută multe informații înainte de a lua decizia de cumpărare. Chiar nu vreau să îmi pară rău de achiziția făcută.