anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Orange money sau card de cumpăraturi pt a cumpăra un iPhone?

Magda26
Junior
Buna dinou.. Cu o altă întrebare și un sfat, va rog. Orange money sau card de cumpăraturi care credeți ca ar fi mai ok și mai convenabil pt a cumpăra un iPhone. Sfaturi va rog. Mulțumesc
5 Răspunsuri 5

arsradu
#StarMember & February's Problem Solver
Orange Money card de credit. :) Ai 24 de rate oriunde in lume, la cumparaturi de minim 300 de lei. Cardul (si linia de credit) se acorda foarte usor, direct din aplicatie.
Client Orange

Vio73
#StarMember
Salutare! Alegerea este a ta. Eu am card de credit la o altă bancă ( îl am mai demult), dar este foarte avantajos și cel de la Orange. Succes!

kayl
Junior
1 la mana nu vad de ce ai un iphone pe langa ca este foarte scump nu isi merita banii, asta daca vrei sa te lauzi ca ai bani dar de fapt.. in fine fa-ti un credit in banca card de cuparaturi sau daca nu ai ce face cu banii fa prin Orange credit ca te indoaie la bani.

Magda26
Junior
1 la mâna, mulțumesc pt răspunsul tău 2 la mâna cam urâțel răspunsul tău 3 la mâna n as avea de ce sa ma laud cu un telefon luat în rate 4 la mână calitatea pozelor ma interesează..

arsradu
#StarMember & February's Problem Solver
Recomandarea mea pentru toti cei care nu-si cumpara un iPhone pentru ca e scump si nu-si merita banii...este sa incerce un iPhone. 🙂 Chit ca e doar pentru cateva minute, undeva intr-un showroom. Valabil si pentru Mac-uri. Cei care sunt in acest ecosistem au foarte multe avantaje din folosirea unui iPhone impreuna cu o pereche de casti, un smartwatch, un laptop Macintosh. Toate lucreaza frumos impreuna. Si e un motiv important pentru achizitionarea unuia dintre produsele Apple. Si da, la camera stau foarte bine! Si inainte sa-mi sara in cap unii si altii, evident ca punctul meu de vedere e subiectiv. Dar asta nu inseamna ca sunt genul de user snob, care isi ia telefon pentru ca e scump, si trebuie sa-si arate "valoarea" (sau lipsa ei) in felul asta. Am criticat si critic in continuare unele dintre practicile si produsele Apple. Atat pentru pretul cam piperat, cat si pentru problemele de fiabilitate si "reparabilitate" (nu exista termenul in romana, dar n-am gasit altul mai apropiat). De asemenea, tocmai pentru ca nu sunt genul de fanatic Apple, am avut, am, si voi avea in continuare si un telefon cu alt sistem de operare. In cazul asta Android. De ce? Pai tocmai pentru ca Apple nu e perfect. Tocmai pentru ca Android-ul are si el anumite avantaje. Si nu in ultimul rand, pentru ca imi place tehnologia in general. Nu o platforma anume sau un telefon anume. La ce zicea Magda mai sus, as mai adauga ca: daca vrei sa te lauzi, ....ar fi mai frumos, si mai bine, sa n-o faci. Lasa-i pe ceilalti sa te aprecieze si eventual sa-ti ofere laude. Dar daca vrei neaparat sa te lauzi, fa-o cu ceea ce stii, cu cunostintele dobandite prin munca, cu felul in care stii sa te porti, si nu cu ceea ce ai.
Client Orange