anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Oferta la portare iPhone 11 fara rate

raluk_1
Începător
Buna seara. As vrea si eu sa ma ajutati intr_o problema. nepotul meu vrea sa isi ia un iphone 11 puteti sa imi spuneti si mie daca la pretul actual plateste avans suma de 1000 ron daca restul platii poate fi facuta cu ajutorul abonamentului fara sa fie nevoie de rate la tel? ma puteti ajuta?
1 Soluţie acceptată‚

Firefly
Cunoscător
Cea mai simpla metoda ar fi sa faceti o simulare online, pe pagina orange, intrati in Magazin, cautati telefonul si acolo gasiti toate detaliile de cumparare, la abonament nou sau existent, in rate. Daca doriti o portare din alta retea catre Orange atunci va recomand sa luati legatura cu un ofertant sau sa mergeti direct intr un magazin Orange. La portare ofertele sunt foarte bune.

Vizualizare soluţie în postul original

3 Răspunsuri 3

Neaplicabil
Din cate stiu eu, ratele sunt incluse oricum pe factura. Cand iei un telefon la abonament, se intampla mai multe lucruri: 1. in general (nu stiu daca inca se mai practica lucrul asta), creste pretul de inceput al abonamentului, chiar si fara sa fie incluse ratele de la telefon. De ce? Nu stiu. Nu pot sa presupun decat ca si asta e o alta decizie de business. 2. chiar si cu avans, restul de plata din valoarea telefonului e transferat pe factura, impreuna cu beneficiile incluse in abonament (minute, sms, date etc). Ceea ce inseamna ca nu vei avea doar avansul si pretul abonamentului cu beneficiile incluse. Vei avea, pe langa acele beneficii, si rata la telefon. Ceea ce o sa urce considerabil factura lunara. 3. esti legat de contract timp de cel putin 2 ani. La un abonament fara telefon, lucrurile stau cu totul altfel. Perioada contractuala e mai mica, poti sa reziliezi cand vrei (daca nu ma insel) si in general ai mai putine batai de cap. 4. telefonul respectiv e codat. Iar pentru decodare, la telefoanele iPhone, Orange taxeaza in jur de 100 de euro daca esti in perioada contractuala, si aprox 50 de lei dupa incheiera perioadei contractuale. Si o sa vrei sa-l decodezi daca vrei sa-l vinzi ulterior. Altminteri, pretul de resell al telefonului va scadea considerabil. Cu toate ca inteleg de ce ar vrea cineva sa-si faca abonament, si nu zic ca n-ar avea (poate) avantajele ei, recomandarea mea ar fi sa isi ia telefonul la liber, in rate, si daca vrea neaparat abonament, sa-si faca un abonament simplu, de voce si date, poate chiar un YoXo si sa iasa mult mai in avantaj. Desigur, asta e doar parerea mea ca utilizator de cartela prepaid care, la un moment dat, a vrut si el sa-si ia un telefon Apple la abonament si s-a razgandit. 🙂

Jay
Campion certificat
Buna! Pentru a vedea exact în ce condiții poate face nepotul achiziția, ti-as recomanda sa mergi cu el intr-un magazin Orange.. Insa, una dintre condițiile generale, pentru a cumpăra un telefon in rate pe factura, este ca un client trebuie sa aiba minim 18 luni vechime la abonament sau 24 de luni la prepay, deci, este exclus sa poată face el achiziția in rate pe factura, el nefiind client Orange... va trebui sa apeleze la un credit, daca este angajat cu venituri declarate la ANAF. In cele 2 link-uri de mai jos ai un topic cu conditiile pentru rate pe factura și oferta existenta pe site de portare.. Insa, cred ca, intr-un magazin, s-ar putea discuta cel mai bine.. Comunitatea este formata din clienți și aici nu se fac publice date personale, necesare pentru un răspuns personalizat, deci nu se fac oferte de preț.. https://comunitate.orange.ro/questions/2322933-achizitionarea-produselor-rate-factura https://www.orange.ro/abonamente/oferta-portare/

Firefly
Cunoscător
Cea mai simpla metoda ar fi sa faceti o simulare online, pe pagina orange, intrati in Magazin, cautati telefonul si acolo gasiti toate detaliile de cumparare, la abonament nou sau existent, in rate. Daca doriti o portare din alta retea catre Orange atunci va recomand sa luati legatura cu un ofertant sau sa mergeti direct intr un magazin Orange. La portare ofertele sunt foarte bune.