anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

MIUI 14

Anonim
Neaplicabil

În curând se va lansa noul sistem de operare MIUI 14 al celor de la Xiaomi.

Sunt curios dacă vreun posesor de smartphone Xiaomi a testat acest nou sistem de operare prin Beta Tester Program.

Eu am un Xiaomi MI 10T Pro și telefonul meu este eligibil pentru update (cel puțin așa am văzut pe net). Nu e neapărat să se întâmple. 

Sistemul MIUI 14 cică va veni cu multe schimbări.

Deja am primit la ultimul update Android 12 și aștept să văd dacă voi mai primi și acest update.

4 Răspunsuri 4

arsradu
#StarMember & February's Problem Solver

Din pacate nu pot sa-ti raspund, pentru ca nu am un Xiaomi. Cred ca @Vio73 are unul, daca nu ma insel. Deci cel mai probabil el te poate ajuta cu o informatie (in caz ca a incercat Beta-ul).

Dar eram curios de o chestie. Mi 10T Pro nu a venit cu Android 10...? Vad ca asa e mentionat pe GSMArena. Are update la 13...? Sau asta e alt model? De asemenea, Xiaomi lanseaza update-urile de UI separat de cele de OS?

Client Orange

Anonim
Neaplicabil

@arsradu am greșit eu (am editat), Android 12. A venit în cutie cu 10 și am primit două update-uri majore. Și da, Xiaomi lansează separat update-uri de OS și UI.

Salutare!

Nu, nu am testat, dar o să văd dacă am această posibilitate.

Mulțumesc de pont!

Adi4
Începător

Nu, nu am testat și nu am informații decât de pe net, accesibile tuturor, care spun că va fi o revoluție, nu altceva. Rămâne de văzut, însă părerea mea obiectivă îmi spune că de data asta vor renunța masiv la bloatware, majoritatea programelor vor pute fi dezinstalate, in afara de 8 (cum afirmă ei) și va fi mult mai rapid, va ocupa mai puțin spațiu etc. Acum problema e daca ne încadrăm și suntem în grafic, și eu că și tine, am un xiaomi lansat la finalul anului 2020, teoretic suntem în marja de 3 ani și sunt datori să ne "updateze' și pe noi. Însă, știi cum e, se mișcă greu oamenii ăștia, n-au cum să facă așa brusc racheta din căruță, e hardware bun, preț bun la telefoane, dar cu update-urile e jale. Așa că rămâne de văzut și oricum va fi, viața merge înainte, nu am de gând să păstrez telefonul asta un secol.