anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Lansare Samsung Galaxy S22, S22 Plus, S22 Ultra

Florin_D
Cunoscător certificat
In sfarsit noile modele Galaxy S22 sunt aici!!! Ce pareri aveti despre ele la prima vedere? Cum vi se par culorile, aspectul, camerele si chiar specificatiile, dar mai ales pretul si oferta la precomanda!?
Se pare ca pentru incepul pe site-ul Samsung Romania preturile pleaca de la 4199 Eon pentru varianta de baza Samsung Galaxy S22, urmat de fratiorul mai mare Galaxy S22+ la doar 5199 ron, dar mai ales pentru unii controversatul Galaxy S22 Ultra (NOTE)! Ce parere aveti de faptul ca la precomanda oricarui model se ofera Galaxy Buds Pro? V-ati face precomanda, aveti in plan achizitionarea noului telefon sau asteptati vreo oferta?
22 Răspunsuri 22

MihaelaC
Community Manager
Community Manager

Salut, Florin D!

Am urmărit aseară evenimentul de lansare. Mi s-a părut foarte tare conceptul lor de "Epic" și începutul cu secvența din trecut cu "domnia sa" a fost cireașa de pe tort.

Din punct de vedere design arată foarte bine, S22 Ultra mi se pare puțin ciudat la camere, cum sunt așezate. Paleta de culori îmi place.

Din punct de vedere specificații pe mine m-a atras faptul că au îmbunătățit "night mode" și poți surprinde cadre luminoase având puțină lumină - așa cum au zis ei #MakeNightsEpic.

Interesant că S22 Ultra este primul telefon cu S Pen integrat, cred că poate fi foarte util. Și tot la S22 Ultra mi-au atras atenția setările manuale de "pro mode".

 

În concluzie aș zice că mi-a plăcut prezentarea, mi se par faine noile modele, însă deocamdată nu aș trece la Android 🙂

 

Referitor la precomandă, pe lângă Galaxy Buds Pro cadou aveți și 100 euro reducere folosind codul GALAXYS22 și Asigurare Premium gratuită timp de 3 luni. Oferta este valabilă în perioada 9 februarie - 10 martie 2022, în limita stocului disponibil.

 

Tu ce părere ai despre noile modele?

Viocat
Senior certificat
Filmarea aia pe timp de noapte e grozava, dar eu mai aștept o perioada pana pot lua un nou telefon.

And04
Senior
Salutare, @FlorinD Am urmarit cu interes evenimentul de lansare. Din specificatii, camera foto pare sa surprinda intr-un mod placut pentru modul de fotografiere pe timp de noapte. Vin cu ecran Dynamic AMOLED 2X cu Vision Booster, cu tehnologie Super Smooth de 120 Hz, care se adaptează pentru a se reinprospata la o frecventa cuprinsa intre 10 și 120 Hz, in functie de continutul vizualizat, ceea ce mi se pare super. De asemenea, S22 Ultra este primul telefon din generatia S care este insotit de Pen, ceea ce este destul de interesant si util in acelasi timp. Despre camera de pe S22 Ultra, telefonul dispune si de 100X Space Zoom datorita sistemului Dual Tele Zoom cu zoom optic de 3x si 10x și zoom cu rezolutie superioara optimizata cu AI pana la 100x...ceea ce cred ca o sa ii incante pe iubitorii de fotografie.

mihai_13
Maestru
- ce imi place la Samsung gama 2022 = tot - cu unele mici precizari ... - (precizari) ecranul cu aspect ratie 19,5 / 9 fata de cum este trendul acum si fata de cum a mers pana acum Samsung adica 20 / 9 mi se pare retrograd - iar pentru Ultra/Note 22 marginile "taiose" nu cred ca isi au locul in anul 2022 - parca vad telefoanele de la Sony gama XZ-XZ1 - care XZ1 mi-a chinuit podul palmei 10 luni 🙂

FLo1
#StarMember
Analiza mea e mai simplă: E frumos, e artistic, e tot ce vreți. Dar personal nu dau bani de-o mașină pe un simplu.... device. E ca și cum ai spune că banii nu mai au valoare sau produsul face mai mult decât valorează. Oricum, tendința celor de la Samsung de vreo 2-3 ani este orientată să-i ajungă la prețuri pe cei de la Apple (iPhone). Însă calitatea are mici abateri de la standard. @MihaelaC: Vezi,... tocmai de aceea prefer Androidul în locul IPhone-ului. Androidul e flexibil. IPhone-ul e rigid. .... În configurări și adaptarea la utilizatorul cam inconștient.... uneori. 🙂

Razvan
#StarMember
Vedem ce experiență vor avea utilizatorii cu noile modele de la Samsung. Ceea ce se poate vedea, este că epoca telefoanelor premium la preț redus a cam apus, toate se învârt în jurul sumei de 1000 euro. Nu am în plan achiziția unui Samsung, decât dacă va fi necesar, eventual pentru soție, dar rămâne de văzut, ce va fi în cursul anului.

CiprianY
Junior
@MihaelaC momentan nu mai exista stoc pentru S22 Ultra la precomanda, o sa mai apara? Multumesc!

Anonim
Neaplicabil
Imi place maxim cum arata S22+ pe Pink Gold... culoarea mea preferata, clar.

MihaelaC
Community Manager
Community Manager
@CiprianY Samsung Galaxy S22 Ultra apare pe stoc în acest moment și îl regăsești aici: https://www.orange.ro/magazin-online/telefoane/samsung-galaxy-s22-ultra-5g-256gb-dual-sim-phantom-black

Bugnar_Tudor
Explorator entuziast
Să platești 6200 de lei pentru Samsung.... Nu mersii:)) Once Apple, always Apple.

Vio73
#StarMember
Îmi plac cum arată, dar există alternative mai ieftine! Doritorilor le urez succes și să se bucure de achiziție! Mulțumim de prezentare!

CiprianY
Junior
@MihaleaC multumesc, am facut comanda. @Bugnar Tudor iti facut un calcul scurt: Aveam un ab 4G, prin prisma nevoilor, de 19 euro. La schimbare de ab la 5G de 17 euro, corespunzator in continuare nevoilor mele, plus 140 euro OTY, plus 100 euro cod discount, rezulta un pret final de 4800 pt S22 Ultra 256GB plus buds, de care eu, iarasi, aveam nevoie. Pentru mine este un deal bun, cred ca depindem de nevoile personale in aprecierea costului unui telefon.

Radu1
Începător
Personal am facut o precomanda de un S22 care in teorie trebuia sa vina insotit de acele casti buds pro insa dupa ce comanda a fost finalizata acestea au disparut din comanda mea si mentionez faptul ca produsul a ajuns fara aceste casti !! As vrea sa stiu daca cineva dintre voi a mai intampinat lucru acesta ?? Mentionez faptul ca nu am fost nici o data avertizat ca aceste casti nu mai sunt disponibile .

MihaelaC
Community Manager
Community Manager
Salut, Radu1. Am văzut că ai adăugat și o întrebare pe acest subiect și ca să nu duplicăm îți voi răspunde aici. Oferta pentru modelele S22 (prezentată și în răspunsul meu mai sus, pe acest topic) este disponibilă în perioada 9 februarie - 10 martie 2022, în limita stocului disponibil. Deci dacă ai văzut că au dispărut până la finalizarea comenzii probabil căștile nu au mai fost pe stoc.