anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Lansare Samsung Galaxy S22, S22 Plus, S22 Ultra

Florin_D
Cunoscător certificat
In sfarsit noile modele Galaxy S22 sunt aici!!! Ce pareri aveti despre ele la prima vedere? Cum vi se par culorile, aspectul, camerele si chiar specificatiile, dar mai ales pretul si oferta la precomanda!?
Se pare ca pentru incepul pe site-ul Samsung Romania preturile pleaca de la 4199 Eon pentru varianta de baza Samsung Galaxy S22, urmat de fratiorul mai mare Galaxy S22+ la doar 5199 ron, dar mai ales pentru unii controversatul Galaxy S22 Ultra (NOTE)! Ce parere aveti de faptul ca la precomanda oricarui model se ofera Galaxy Buds Pro? V-ati face precomanda, aveti in plan achizitionarea noului telefon sau asteptati vreo oferta?
22 Răspunsuri 22

Radu1
Începător
Este ciutat cum orange romania posteaza in mediu online o reclama mincinoasa cu care te atrage sa cumperi iar in momentul in care inaintezi comanda fara sa te avertizeze de lipsa "cadourilor" iti trimite produsul si se scuza cu terminarea stocului.Cum as putea eu ca si consumator de buna credinta sa stiu cand si pentru cat timp exista aceste "cadouri " atat timp cat ei le prezinta ca si cum ar fi . Eu lucrul acesta il consider inselaciune !! Pentru ca in continuare orange are postata aceasta reclama . Personal mi s-ar fi parut normal ca si client sa fiu anuntat de lucrul acesta inainte sa plasez comanda nu sa aflu de lipsa lor dupa ce produsul imi este livrat. Nu e prima data cand am patit acest lucru e o practica rusinuasa pe care orange o mentine. Am facut o sesizare magazinului online si astept un raspuns dupa care ma voi adresa organelor in vigoare ANPC de practicile facute de aceasta companie . Atasez si cateva poze din momentul acesta atat inaintare comanda cat si de pe online orange.

Vali1
Începător
Radu, vreun update legat de casti/sesizare? Multumesc!

CiprianY
Junior
Citind regulamentul promotiei, nu ai ce reclamatie/sesizare sa faceti pentru lipsa castilor. Este aceeasi situatie ca in anii trecuti cand au fost 2000 bucati, lucru nescris pe prima pagina a promotiei, nimeni nu stie exact cand s-a ajuns la acel numar. Situatia se putea evita cu putina atentie, pe ultima pagina, la initializatea comenzii, inainte de plata, aparea un sumar cu produsele din comanda, acela e momentul cand castile "dispar" daca stocul s-a terminat. Eu am patit exact asa, am renuntat la finalizarea comenzii, am mai stat cateva minute si am initiat din nou, finalizand comanda cu casti cu tot. Ieri am primit si telefonul cu castile.

Vali1
Începător
Care a fost diferenta dintre cele 2 momente, de ti-au dat si castile? Scuze, dar n-am inteles din comentariul tau, prima data nu le aveai pe comanda sau cum? Mie de exemplu, imi apar pe comanda cu 200 eur, scazute la final din pretul total. Livrare 10 martie.

CiprianY
Junior
Sunt mai multe momente dupa ce adaugi in cos pana ajungi la plata, inainte de plata, ai un sumar, acolo nu mai apareau castile. Ulterior, am sters telefonul din cos, am adaugat din nou dupa o perioada de timp, au aparut din nou castile si au ramas pana la plata. Daca iti apar pe comanda scazute, o sa le primesti.

Am achiziționat Samsung Galaxy S22 Ultra dintr-un Shop Orange și pentru asta vreau să mulțumesc Orange România pentru serviciile și produsele oferite față de clienții fideli !

DanielaH
Moderator
@Cristi Cristian, bun venit în Comunitate! Să-l folosești cu plăcere! Mulțumim și noi.

Mulțumesc ! Sincer mă așteptam la prețul lui să nu aibă rival dar Samsung a cam dat-o în bară deoarece deblocarea facială, amprenta și procesorul le-au gândit atât de prost ...