anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Colțuri pixelate galaxy a40 dupa update la android 10

danut20065
Junior
Salut! Ieri am facut update la Samsung A40 la android 10 nu stiu daca e beta , program sau ceva ca nu am intrat pe samsung memebers inainte de update doar am dat , si acum imi arata colțurile , marginile telefonului pixelate , nu este proiectat ecranul pe toata suprafața , și se vad puxelii roz si verzi , ajutati-ma cu un raspuns!
10 Răspunsuri 10

FaraUnID
Campion certificat
Din seria eternelor probleme pe care le are Samsung in cazul upgrade-ului la Android 10 despre care am discutat aici https://comunitate.orange.ro/questions/2297420-samsung-galaxy-a70-probleme-update-android-10 In cazul Galaxy Note 9, posesorii acestor telefoane au raportat faptul ca upgrade-ul la Android 10 a reusit o decalibrare completa a ercanului, iar in cazul lui A70 upgrade-ul a reusit sa prajeasca placa din telefon. Daca la tine au aparut "doar cativa pixeli in colt" cred ca esti un caz fericit, iar raspunsuri si modalitati de rezolvare aproblemei trebuie cautate direct la sursa. Daca ai un backup anterior upgrade-ului incearca sa dai un restore backup.

danut20065
Junior
Nu-i nimic bun in asta , chiar e deranjant si chiar Samsung isi bate joc adica arata destul de prost ca sa zic așa , nu există o cale pentru a rezolva treaba asta printr-un update?

FaraUnID
Campion certificat
Nu vad ce update ai putea face. Poate sa revii sa setarile din fabrica. Vad si posesorii de Galaxy S20 Ultra se pland de o decalibrare a display-ului care Galaxy S20 Ultra, care a capatat o culoare de verde, sesizabilă mai ales pe imaginile cu fundal închis. Simptomele ciudate au apărut după aplicarea ultimului patch de securitate Android, distribuit la începutul lunii aprilie. De altfel rezolvarea de moment propusă chiar de catre Samsung constă în readucerea telefonului la setările de fabrică, cu folosirea opțiunii clear cache. Daca telefonul este in garantie poti lua in calcul varianta trimiterii lui in service, dar nu stiu cat de fezabila este aceasta varianta din moment ce discutam de o problema care tine de partea software si care problema ar trebui sa fie corectata de Samsung prin intermediul unui nou update.

danut20065
Junior
I-am dat si resetare din fabrica , chiar de 2 ori dar degeaba nu stiu ce sa ma fac cu el...

danut20065
Junior
Cand aveam android 9 în aplicația samsung members cred ca imi arata sa ma inscriu în programul beta , nu stiam de chestia asta dupa update pe care l-am dat din setari cand intru pe aplicația Samsung Members îmi arata inscrierea in Beta Ui si dupa dispare instant de la ce este problema ? Ca am deja android 10 in telefon sau va urma un update pana la sf acestei luni care va fi oficial. In calendarul de actualizari Galaxy A40 nu scrie ca a fost finalizat cu actualizarea de asta ma gandesc , te rog sa-mi raspunzi

Vio73
#StarMember
Probabil că nu-i priește acest android 10! Cred că ar trebui să revii la android 9, până se rezolvă problema de la producător, pentru că mai mult ca sigur e de acolo.

danut20065
Junior
Nu pot să revin la android , ale telefoane A40 nu au nici o problemă cu treaba asta , nu știu de ce mi se intamplă mie...

Florin_D
Cunoscător certificat
Exista posibilitatea sa treci la o versiune anterioară, dar trebuie sa faci procedura manual! Ce trebuie sa faci este sa cauți pe site-ul oficial de imagini android samsung www.sammobile.com și la framware cauți modelul tău de telefon, dar și tara pentru care dorești softul, in cazul de fata România. Toată procedura durează aproximativ 30-50 minute cu tot cu descărcat imaginea android. Revenind la problema cu lucrurile pixelarea! Întrebarea mea este... ești sigur ca înainte de update acea imagine pixelată pe la colturi? Dacă nu a fost o problema înainte de update și a apărut după update, iar telefonul se afla in garanție poti încerca o vizita la service oficial samsung sa le spui problema. Sunt sigur ca dacă este o problema survenită in urma update-unui cei de la samsung sa rezolve cumva problema.

TheSpecialist
Maestru
Trebuie sa se rezolve cumva. Sigur vor scoate un patch ceva, un alt update cât de curând. Aud tot mai mulți utilizatori ca se plâng de acest update.

FaraUnID
Campion certificat
Si in cazul tau, ca si cazul posesorilor de A70, doar anumite modele care au intergrat un anumit tip de hardware au probleme la actualizarea Android 10. Tu faci parte din categoria "ghinionistilor". Din cate am putut abserva pana in momentul de fata achizitia unui telefon Samsung a devenit o adevarat loterie, iar upgrade-ul la Android 10 a devenit un sport extrem dar fara echipament de protectie.