anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Afișare număr telefon in meniu Samsung

Cosmin_Lalut
Junior entuziast
Buna ziua. Cum se procedează că sa-mi apară numărul de telefon într-un Samsung S20 in meniul "Despre telefon"? Întreb deoarece la alții le apare. Am sunat la Samsung și mi-au spus că Orange poate rezolva.
13 Răspunsuri 13

Jay
Campion certificat
Salut! Poti face o solicitare in acest sens, sa vezi ce iti raspunde si Orange. Din ce am vazut, din setari se poate schimba doar denumirea telefonului.. nu si numarul..

Cosmin_Lalut
Junior entuziast
Salut! Am făcut de vreo săptămână dar nici un raspuns.Uite, alții au afișat și am abonament

Jay
Campion certificat
Pe cei cărora le afișează, nu i-ai întrebat cum au procedat? Sa editezi poza, sa nu se mai vada datele personale.. comunitatea este un spațiu public și oricine are acces..

Cosmin_Lalut
Junior entuziast
A zis că, pur și simplu așa îi apare. Am sunat la 300 și mi-a zis sa schimb SIM-ul. Eu nu l-am mai schimbat de aproape 2 ani.

DanielaH
Moderator
@Cosmin, nu îți face griji, de data aceasta ne-am asigurat noi că totul este în regulă și am editat noi screenshot-ul postat de tine Data viitoare însă, te rugăm să nu mai oferi informații legate de date personale: adrese de email, numere de telefon, informații despre carduri sau fotografii ale unor documente personale.

Cosmin_Lalut
Junior entuziast
Am observat! Vă mulțumesc!

mihai_13
Maestru
- trebuie sa faci reset general la telefon - dupa reset te loghezi in contul google-gmail - dupa care te loghezi si in contul samsung (daca nu ai iti faci-te loghezi cu(,)contul de gmail si o sa-ti apara ca la mine ...

Cosmin_Lalut
Junior entuziast
Salut! Am cont Gmail și cont Samsung in care sunt logat cu adresa de yahoo.

mihai_13
Maestru
eu asa procedez , incearca si tu ... teoretic ar trebui sa "mearga" si cu yahoo mail dar androidul fiind "produs" de google este indicat sa fie gmail ps; nu este mare "smecherie" sa iti vezi nr de telefon acolo , poti traii si fara treaba asta 🙂

Cosmin_Lalut
Junior entuziast
Normal că nu e important, dar eram curios

FLo1
#StarMember
Cosmine, problema are legătură cu informațiile referitoare la SIM. Nu are legătură cu nici un cont de gmail / yahoo / samsung. Dacă te vei uita în setările aferente SIM-ului vei observa că și acolo vei avea același status:”necunoscut”.

Cosmin_Lalut
Junior entuziast
Eu știu că e de la SIM, dar nu sunt prea documentat și din cauza asta nu am contrazis alta postare. Să înțeleg că rezolvarea consta în schimbarea SIM ului, așa cum mi-au spus la Serviciul Clienți sau e vorba de vreo setare?

Cosmin_Lalut
Junior entuziast
Am aflat răspunsul celor de la Orange: trebuie introdusa cartela intr-un iPhone și setezi numărul, acesta rămâne memorat in cartela SIM.