anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

[Sugestie] Optiuni anulare carduri/ comenzi carduri in Orange Money

arsradu
Campion certificat
Hello guys,

Adaugati, va rog, o sectiune in Orange Money pentru cererile de carduri in curs de procesare (sa-i zicem Cererile Mele...?). Cu doua optiuni: Anulare Comanda si Editare Comanda (cu functionalitatile corespunzatoare).

Motivul? Well, daca ai dat comanda in graba, si n-ai fost atent, sau mai voiai sa modifici ceva inainte sa trimiti comanda pentru card (mai ales daca ai dat comanda si de card fizic), e extrem de util sa poti sa editezi sau sa anulezi acea comanda pana nu e prea tarziu. In felul asta, nici nu e nevoie sa iei legatura cu cineva pe chat sau telefonic, plus ca, nu intotdeauna o sa ai cu cine sa vorbesti, avand in vedere programul de lucru. Deci, e foarte bine sa poti sa te descurci singur. 🙂

Ma gandesc ca un interval de 15 minute (daca ai si card fizic) si 5 minute daca e doar virtual, ar trebui sa fie mai mult decat suficient pentru a anula comanda sau a o edita (de exemplu vrei sa schimbi numele de pe card, sau adresa de livrare). Evident, se va lua in calcul versiunea salvata dupa expirarea timpului (daca se pastreaza comanda).

E MULT mai bine, dupa parerea mea, sa nu trimiti comanda, timp de 5 sau 15 minute (nu cred ca va face niciun fel de diferenta considerabila daca nu se trimite comanda instant), timp in care userul poate sa-si faca toate modificarile de rigoare, sau sa anuleze comanda cu totul, decat sa nu-i dai optiunea asta, si sa creezi un intreg val de telefoane, solicitari, urgentari, timp pierdut si de o parte si de alta. Eventual, in caz ca cineva se grabeste extrem de mult, se poate implementa o optiunea de "da, sunt sigur ca nu vreau sa mai modific nimic, trimite comanda acum". :)) Dar, in cele mai multe dintre cazuri, nu cred ca va fi cazul si nu cred ca va face nicio diferenta considerabila.

De asemenea, poate o optiune de anulare card, din Cardurile Mele (nu doar blocare, ci anulare cu totul) ar fi binevenita. Pentru cazul in care nu mai ai nevoie de card (nici fizic, nici virtual) sau vrei sa-ti creezi unul nou.

Ce ziceti, s-ar putea face? 🙂
4 Răspunsuri 4

MihaelaC
Community Manager
Community Manager
@arsradu mulțumim pentru sugestie, le transmitem colegilor.

Viocat
Senior certificat
Da ar fi grozav ceva in genul cardurilor virtuale, sa le folosesti doar la plati catre operatori nefolositi in mod curent(comenzi ocazionale).

arsradu
Campion certificat
Viocat, te referi la un fel de burner card, nu? Daca da, ar fi util intr-adevar sa-ti poti genera un card virtual de unica folosinta. Saau...un card virtual pe care sa poti transfera bani doar suficient cat sa faci plata la acel comerciant. Ca o paranteza, Google Pay are deja inclus un feature similar (creeaza singur carduri virtuale, si foloseste datele respective pentru plati). Din pacate, se aplica doar pentru platile cu Google Pay. 🙂 Daca iti introduci manual datele de card pe site...pe alea ti la va lua pentru plata.

Viocat
Senior certificat
Eu folosesc asa la ing si mai ales revolut