anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Propunere orange Money - instant money bank

7UP
Explorator
Buna,
Am văzut acum ca majoritatea băncilor au acest serviciu instant money bank, ca banii sa ajungă in maxim 30 minute indiferent de banca doar ca unele bănci percep cost din ce am înțeles in funcție de contractul făcut.
Se poate oferi acest serviciu și la orange in viitorul apropiat ?
Dacă da macar la clienții Platinum iar la clienții basic sa fie contra cost pentru ca nu degeaba se plătesc costuri de administrare.
6 Răspunsuri 6

Jay
Campion certificat
Salut! Nu agreezi varianta de alimentare cu un card? Ca și aceasta este instant.. Eu am făcut mult timp virament, insa cand am avut nevoie in weekend am încercat și am continuat sa folosesc alimentarea din OM.. în acest moment am 2 carduri salvate din care alimentez.. Având aceasta varianta la îndemână, eu n-as plati pentru instant.. Dacă nu functioneaza pentru ca are aplicatia o problema, este posbil sa nu funcționeze indiferent de modul de alimentare.. de exemplu, desi un virament din banca mea ajungea în ~ 2 ore și jumătate, am avut 2 sau 3 viramente care au făcut mai bine de 6 ore.. viramente făcute în același interval orar... E doar o părere, daca Orange, în urma analizării sugestiei, considera ca merita, probabil o vor implementa..

7UP
Explorator
Ma refer sa zicem la transferul dintre orange Money și brd , ing sau alte bănci nu prin funcția de top-up. Ca și caz concret plătești la eMAG o comanda cu acest card orange Money și faci returnarea comenzii cardul salvat in aplicație banii trebuie sa între instant sau la 1-2-4 ore eu am primit notificarea dimineața (8:00-9:00) ca banii urmează sa ajungă dar încă nu au ajuns.

Vio73
#StarMember
Salutare! Susțin ceea ce-ți dorești, dar eu mă descurc și cu ceea ce am acum. Sigur că ar fi ideal să se miște ceva mai repede treaba!

Anonim
Neaplicabil
@7UP nu cred că are legătură cu Orange Money ci mai degrabă cu procesatorul de plăți... eu, de exemplu am făcut retur la un laptop în showroom și banii au ajuns pe card abia după amiază... card la BT

7UP
Explorator
@alterego Salut, da înțeleg acest lucru și nu zic ca e vina seviciului orange Money pentru ca e vina firmei care face transferul dacă banca lor nu are acest serviciu și orange are tot nu veneau instant dar nici pana acum nu au venit. Eu am făcut o propunere ca sa fie in rând cu bancile celelalte + facilitați suplimentare la cei care plătesc in funcție de cum își doresc sa implementeze ei serviciul. Dacă e posibil si disponibil la mai multe bănci de ce nu și la orange

Vio73
#StarMember
Cu Emag-ul ai dreptate! Eu aveam un card de BRD salvat și, cu toate că am primit notificare că mi s-au băgat banii in card, i-am primit la 2 zile. Și era cardul salvat în aplicatie la ei.