anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Idee pentru Orange. Swap între date și voce

mirceavleoanga
Junior entuziast
Salutare tuturor. Deoarece astăzi mi-a cășunat, împărtășesc și cu voi ideea. Ce părere aveți despre posibilitatea de transfer între GB și minute sau viceversa? Un swap în care oamenii să poată renunța la minute pentru a primi GB sau oricare variantă ar vrea. Cred că ar fi genial să poți schimba beneficiile pe care le ai pentru ceva ce ai nevoie. Probabil este utopie, dar pentru Orange ar fi ceva ce ar duce-o în pionierii schimbului de beneficii.
7 Răspunsuri 7

Vladvaga
Junior entuziast
Da, asta ar fi o optiune foarte buna si economica pentru utilizatori, insa nu stiu cat de rentabil ar fi pentru operatorul de telefonie.

Razvan
#StarMember
Sună a inovație în telefonie ideea ta și poate, cândva, se va implementa, după ce mulți își vor fi dorit acest lucru, prin intermediul acestui topic.

delfinas
#StarMember
Daca ai nelimitat minute si net, cam ce swap sa faci?

mirceavleoanga
Junior entuziast
Sunt 90% probabil din utilizatori care nu au nelimitat. Astfel, ar fi ceva foarte util să poți să dai altcuiva ceea ce nu folosești și să primești altceva la schimb sau chiar să le schimbi tu pentru tine în aplicație. Nu știu cât de greu ar fi, dar probabil Orange are această capacitate.

Viocat
Senior certificat
Ar fi o chestie, dar cum pachetele de date si voce sunt "codate" diferit nu stiu ce dispozitiv ar fi cel care sa le interschimbe. E o idee, dar nu stiu cat de realizabila. Sa speram ca va putea fi implementata!

FLo1
#StarMember
@Viocat: Ai studiat concurența? De exemplu Vodafone? La ei se poate. Au opțiuni în care ai resurse comune în cantitate unică la nevoie de minute/MB după caz.

Pololică
#StarMember
Ideea e buna, doar ceva vointa. Daca ar face ceva de genul, s-ar putea sa aiba un plus de piata. Vodafone avea ceva similar (niste unitati pe care le puteai folosi ori MB, ori minute (1 minut=1MB)). Erau abonamentele CVT (CeVreiTu). N-au mers din motive de cartela (vroiau sa atraga abonati, dar n-a iesit). Poate ar merge, ca idee: 5.000 unitati cu utilizare oriune cu orice (1minut national=1 minut international=1sms=1MB, atat in Romania, cat si roaming SEE si nonSEE). Ma astept la tarife simtitor mai mari (nu 5E, ci undeva la 10-15E), dar s-ar putea sa gaseasca piata.