anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Pot sa fac rate pentru PlayStation daca nu am salariu?

Bodi
Începător
Pentru PlayStation, daca vreau sa fac rata, trebuie sa am salariu ?
Pot face și așa, daca nu am un venit ?
1 Soluţie acceptată‚

Salut, Poti cumpara un PlayStation in rate pe factura, chiar daca nu ai un venit lunar, cu Orange LOVE. Beneficiezi de aceasta oferta daca la adresa ta se pot instala serviciile prin fibra, iar activarea se face in orice magazin Orange, daca indeplinesti toate conditiile de eligibilitate.  De asemenea, vrem sa stii ca oferta este disponibila clientilor Orange care au un abonament cu o vechime in retea de minimum 18 luni. Mai multe informatii gasesti aici https://www.orange.ro/love/client-nou/ O zi buna!

Vizualizare soluţie în postul original

20 Răspunsuri 20

Jay
Campion certificat
Dacă ești abonat Orange si bun platnic, nu cred ca te întreabă nimeni despre venit..

teacher_
#StarMember
Salut! Poți să faci în 2 feluri. 1. Daca vrei sa iei prin my reserved de la Orange, îți trebuie sa ai un venit minim de 400 de lei/luna. 2. Poți lua in rate bancare, la banca ta, daca ai un card de cumpărături acceptat la.plata in rate.(Star BT, BRD, etc) @Jay, PS nu se poate lua pe abonament, ci doar "la liber"

Ascary
Campion certificat
De unde stii teacher ca nu se poate lua cu rate pe factura?

Jay
Campion certificat
@teacher_ nici nu m-am referit ca se poate lua pe abonament, am specificat abonament, în ideea ca poti lua ceva în rate daca ai un contract cu Orange, nu poate veni oricine dupa strada care are un Prepay sa ia ceva in rate... Sper ca nu devine un obicei faptul de a înțelege greșit ce spun sau ce nu spun.. 🙂

teacher_
#StarMember
@Jay, Ba da, poate lua cineva și cu prepay orice produs, de la telefoane pana la PlayStation, la liber, fara încheiere de anonament. Îți trebuie doar un card care sa aibă bani. Poți să fii cel mai bun platnic, in rate pe factura nu se vând decât telefoane și tablete. Și înțeleg doar ce scrii, atât 🙂

teacher_
#StarMember
@Ascary, s-a discutat aici de sute de ori Poți cumpăra o gamă variată de dispozitive: Telefon în 24 de rate cu activarea unui abonament nou sau prin prelungirea abonamentului tău, conform conditiilor comerciale. Tabletă în 24 de rate prin activarea unui abonament de internet sau prelungirea abonamentului Sursa https://www.orange.ro/servicii/plata-in-rate-pe-factura/ Doar telefoane, și tablete.

Jay
Campion certificat
@teacher_ dacă n-ai fi inteles gresit si ce n-am spus, nu mi-ai fi dat o replică la un răspuns de-al lui Ascary... la ceva ce eu nu spusesem.. 🙂

teacher_
#StarMember
Da da, ai dreptate, am văzut ulterior asta, era la o postare mai veche. Îmi cer acum scuze, daca nu e prea târziu. :) Totuși, acum, la postarea asta nu te-ai exprimat tu bine.

Ascary
Campion certificat
teacher,cum se face ca eu am cumparat in rate pe factura,ceasuri inteligente,becuri,prize,boxe,casti,tableta...iar un playstation n-as putea? Nu mai dezinformati lumea daca nu aveti informatia corecta,fie oficial fie din expierenta proprie.

teacher_
#StarMember
Stimate coleg, din experiența personală îți spun că nu se poate. Și eu am fost tentat sa cumpăr un PS4 in rate pe factura anul trecut, dar am fost informat că nu se poate, și mi-am luat o tableta. Nu mai face astfel de acuzații. 🙂 Ți-am dat și link-ul, poți să citești frumos. Nu se pot cumpara in rate pe factura decât tablete și telefoane. Ce ai cumpărat tu, din produsele alea home, este altceva. Poate o să ne lămurească careva din moderatoare, sau Assistant și așa sper să înțelegi. ":))" https://comunitate.orange.ro/questions/2171215-achizitie-produse-rate-factura-magazinul-online

Ascary
Campion certificat
teacher continui sa dezinformezi. Linkul pus de tine se refera la magazinul online. Mergi intr-un magazin fizic,fa o comanda pentru un playstation daca nu il au in stoc,incheie contractul de rate daca esti eligibil si apoi revii in magazinul fizic si iti ridici playstationul. Punct.

FaraUnID
Campion certificat
Pentru a accesa un credit trebuie sa exista solvabilitate din partea celui care acceseaza creditul. Prin solvabilitate nu insemana neaparat loc de munca. Trebuie sa realizezi niste venituri lunare, venituri pe care trebuie sa le poti demosntra cu acte. Venituri din chirii, drepturi de autor, alte activitati independente. Si acum, Doamne iarta-ma, rate pentru un Playstation? Sau ai auzit la stiri ca se suspenda plata ratelor bancare pana la sfarsitul anului, prin ordonanta militara si te-ai gandit ca ai dat lovitura?

Razvan
#StarMember
Omul spune că nu are venit lunar (sau legal), cum credeți că poate accesa rate prin My Reserve sau un card de cumpărături? Rate pe factură, trebuie discutat direct în Shop, dacă este solvabil, are un istoric bun la Orange, toate aceste lucruri nu avem de unde să le știm.

Ascary
Campion certificat
:))) sa mai zambim FaraUnID dar cred ca ratele pe factura nu se suspenda