anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Instalare camera wifi

Tul
Începător
Cum pot sa instalez o camera wifi?
24 Răspunsuri 24

FLo1
#StarMember
@Lipoveamu: Bun venit în Comunitate. Ce cameră vrei să configurezi? Pe ce dispozitiv vrei să o accesezi? Cum vrei să o conectezi? Revino cu detalii pentru clarificări.

Lipoveanu_lipov
Începător
Salutare, Vista Cam 700, pe telefon, prin wifi Mulțumesc

FLo1
#StarMember
@Lipoveanu: 1. Mai intai asigura-te că pe mobil ai instalată aplicatia recomandată pentru accesare si utilizare cameră. 2. După ce ai conectat la alimentarea cu tensiune de la rețea, continui cu conectarea la internet. 2.1. Pentru conectare directă a camerei prin wifi te folosești de funcția WPS (acel buton necesar a fi apăsat atât la cameră cât si la routerul wifi pentru ca cele 2 să se sicronizeze). 2.2. Dacă nu funcționează conectarea conform 2.1, atunci o conectezi local printr-un cablu în LAN-ul routerului, iar camera va fi conectată automat. 3. Pentru configurare, pornești aplicația de pe mobil, scanezi codul QR de pe cameră, confirmi datele de admin/pass aferente camerei si gata: camera este adăugată, iar dacă ai procedat corect este și conectată. 4. Selectezi camera și cu ea conectată prin lan configurezi wifi-ul pentru cameră, pentru funcționarea wifi. Alte setări le execuți ulterior dacă ai nevoie.

Lipoveanu_lipov
Începător
Multumesc!

FLo1
#StarMember
@Lipoveanu lipoveanu: Revino cu un feedback dacă ai reușit să configurezi camera sau dacă ai nevoie de informații / detalii suplimentare.

Lipoveanu_lipov
Începător
Salutare, Ma lovesc de această problemă.Camera nu are cod QR si alta aplicatie nu gasesc

FLo1
#StarMember
Offff, camere la mana a 2-a..... @lipoveanu: Vista cam 700 NU are cod QR, motiv pentru care pare că este acționată strict LOCAL, adică nu de la distanță. Instalarea se face utilizând butonul de WPS, iar după aceea poți utiliza aplicația celor de la VERA MOBILE (o găsești în magazin play pt android). Mai multe detalii, manual si detalii de montare găsești la acest link: https://www.homecontrols.com/Vera-VistaCam-700-Video-Camera .

Lipoveanu_lipov
Începător
Multumesc!

Ovidiu1982
Începător

Am o camera Jordan și nu reușesc sa o activez.Nu era cablu de conectare,doar wi fi.

arsradu
#StarMember & February's Problem Solver

Banuiesc ca te referi la camerele Jortan, nu Jordan. Nu de alta, dar eu nu am reusit sa gasesc astfel de camere. Si ai mai jos un tutorial de pe YouTube.

Client Orange