Alegerea e a ta, nu stiu cati ani ai si ce preocupari sau necesitati ai, poate ar fi variante mai bune decat cele de mai sus cum zic si unii dintre cei care au comentat, dar tu singur poti decide ce anume iti doresti si presupun ca te-ai gandit la plusuri si minusuri legate de fiecare. Ce pot sa iti spun e ca nu am Apple Watch sau alt smart watch, dar am Nintendo Switch sau mai corect ar fi ca il au copiii si chiar daca pretul e similar la prima vedere pentru cele 2 produse, sa iei in calcul ca la Nintendo Switch mai ai nevoie si de jocuri si fiecare joc mai e in plus inca aproximativ 200 lei. Plus ca daca vrei in retea, cu prietenii care bineinteles ar trebui sa aiba si ei Nintendo Switch, pentru majoritatea jocurilor, mai trebuie sa te abonezi la Nintendo Switch Online, deci inca aproximativ 20 dolari/an. Fortnite merge gratis si poti juca in retea si fara abonament si cu jucatori de pe alte platforme, dar cred ca e exceptia de la regula. La fel ca si XBOX si PS, si pe Nintendo sunt cateva jocuri care sunt special facute pentru ei si pe care nu le gasesti la ceilalti. Zicea cineva mai sus de PS5 ca ar fi mai ok decat Nintendo, nu contest acest lucru, chiar mi se pare ca ar trebui sa vina dupa PS/ XBOX, insa ideea e ca Nintendo Switch e altceva fata de acestea, e mult mai mobil si oricand il poti lua intr-o vacanta fara probleme sau pe avion sau cand pleci de acasa, poti sa te joci si fara sa il legi la un televizor sau la un monitor. Ring Fit Adventure functioneaza cu Nintendo Switch si e o varianta sa faci sport in timp ce te joci. Mult succes!