anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Tranzacții dublate

satenu78
Junior entuziast

Bună ziua! Ieri, 04.08.2023, am fost lăsat cu contul pe minus de către Orange Money. Mi-au dublat două tranzacții din data de 29.07.2023. Astăzi îmi dau banii înapoi și își cer scuze. Am 44 de ani, am lucrat cu bănci în România și UK și nu am pățit niciodată așa ceva. Apelând 300, îmi comunică un operator că nu este nici o problemă, că banii din tranzacțiile dublate mi-au fost returnați. Cum adică nu este nici o problemă? Cu o zi înainte m-am făcut de râs la magazin pentru că îmi dispăruseră banii din cont și nu aveam cu ce să plătesc produsele achiziționate. A mai pățit cineva așa ceva?  

5 Răspunsuri 5

arsradu
#StarMember

Salut,

Nu, nu am patit, dar cu siguranta nu s-a intamplat doar la Orange Money, ceea ce ma face sa cred ca problema nu a fost la Orange Money. O situatie similara (si ar fi foarte mare coincidenta sa fie doar o coincidenta) s-a intamplat la ING. Si din nou, nu a fost vina ING. Deci, daca e aceeasi banca, si intr-un caz si in celalalt...nu m-ar mira sa fie aceeasi problema, cu aceeasi cauza.

Ai aici un articol in sensul asta.

Client Orange

Pololică
#StarMember

Salut!

In urma cu niste ani am patit ceva similar la ING. Efectuasem o plata, dar banii fusesera intorsi inapoi, iar urmatoarea zi plata a fost repetata (era o debitare directa din ING catre UPC, daca retin bine). Cand am sunat la Relatii Clienti, mi s-a spus ca se mai intampla, mai rar, ca anumite tranzactii sa se intoarca si sa plece (in sensul ca platesti, banii se intorc si apoi iar sa se faca plata, sau invers primesti bani, pleaca si apoi se intorc).

Cel mai probabil a fost o problema a procesatorului de plati ("intermediarul" dintre banca clientului si banca furnizorului/comerciantului).

Exact. Asa zic si eu. Si da, imi amintesc si eu ca acum cativa ani am observat niste tranzactii de "corectie" sau ceva de genul asta. Din acelasi motiv. Deci da, se mai intampla. Nu des, dar se poate intampla.

Client Orange

Vio73
#StarMember

Salutare!

Am pățit, din păcate anul trecut ceva asemănător, dar era vorba de o sumă mică, de câțiva lei, pe care mi-au reintrodus-o destul de repede înapoi în card. Destul de neplăcut, dar totuși sunt și destule avantaje care compensează lipsurile. Sigur, spun asta din punctul meu de vedere!

FLo1
#StarMember

Se poate întâmpla oricui, motiv pentru care la supermarket prefer case automate: acolo intimitatea este 100%. Pe de altă parte, am 4 carduri, 4 solduri în minte și în funcție de destinație folosesc cardul adecvat plății respective. Astfel surprizele neplăcute sunt evitate.