anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Sunteti multumiti de aplicatia Orange Money?

Oana_16
Începător
Câți folosiți aplicația Orange money?.... Și dacă sunteți mulțumiți de ea?
11 Răspunsuri 11

Ascary
Campion certificat
Buna Oana,pe comunitate suntem multi care folosim Orange Money iar eu unul de mai mult de doi ani de zile. Da,sunt multumit. Este cardul meu de zi cu zi la toate platile,online sau fizice cu telefonul in magazine.Prin aplicatia Orange Money imi platesc si facturile Orange dar si cele curente,astfel mai castig si ceva puncte OTY.

teacher_
#StarMember
Salut. Mie mi-a fost de ajutor când eram plecat prin alte țări, la retrageri de numerar cu 0% comision. Sa nu ai dubii daca vrei sa obții unul, este cam la același nivel cu Revolut, sau alte carduri asemănătoare, doar că nu este utilizat de la fel de multe persoane. Și eu sunt mulțumit, nu are comisioane de administrare și poți să faci plati direct din aplicație la comercianți.

FLo1
#StarMember
Atat timp cat sunt soluții bancare avantajoase si sigure, OM nu reprezinta nici macar un compromis convenabil. Eventual o alta bataie de cap.

FaraUnID
Campion certificat
Idem la ce a spus @FLo_1 Orange Money este tentativa unei companii de telecomunicatii de a concura cu servicii bancare reale, care au in spate ani de experienta si rezultate dovedite. Facand o analogie Orange Money reprezinta o Dacia intr-o parcare plina cu masini de la 50.000 euro in sus. Sau este ca si cum te-ai inscrie in campionatul mondial de Moto GP cu un motoscuter de 500 euro.

Ascary
Campion certificat
Ce intreaba initiatorul si ce raspundeti voi? Folositi Orange Money,sunteti multumiti? Pe scurt,Orange Money este o aplicatie carei i se atribuie un IBAN pentru fiecare utilizator. Este o alternativa la aplicatiile bancilor existente. Prin aceasta aplicatie,faci plati,transferuri financiare,primesti puncte OTY plus alte avantaje,reduceri in unele magazine,transport aerian,clinici de sanatate. Cine nu are chef sa mearga la o banca si sa isi deschida cont isi poate scoate un card in baza numarului de telefon,simplu, fara griji si deplasari. Totul de acasa. Eu am castigat prin Orange Money in doi ani 875 de lei prin ofertele chesh back si puncte OTY. La contul CEC Bank in aceeasi perioada de timp am pierdut 250 de lei comisioane de administrare si comision de transferuri. Hai sa fim corecti,da?

FaraUnID
Campion certificat
1. Orange Money este o aplicatie carei i se atribuie un IBAN pentru fiecare utilizator. - !!! BRAKING NEWS !!! Sa-i transmita cineva lui Ascary faptul ca TOATE CONTURILE BANCARE DESCHISE IN ROMANIA AU ATASAT IBAN si asta de ani de zile; - Pana si Revolut si Monese ofera IBAN romanesc prin Libra Bank; 2. Prin aceasta aplicatie,faci plati,transferuri financiare,primesti puncte OTY plus alte avantaje,reduceri in unele magazine,transport aerian,clinici de sanatate. - Stiu ca pare greu de crezut dar si prin intermediul lui George poti face fix acelsi lucru; - Prin aplicatiile dedicate de la BCR, BRD, ING, Transilvania, etc se pot efectua operatiuni bancare mult mai complexe comparativ cu Orange Money; 3. Cine nu are chef sa mearga la o banca si sa isi deschida cont isi poate scoate un card in baza numarului de telefon,simplu, fara griji si deplasari. - Treaba asta merge si la majoritatea bancilor de la noi, cu mentiunea ca Orange Money crapa in faza scanzarii actului de indentitate si te invita in magazin. Deci este corect: 100% online de acasa + vizita in magazin. - Libra Bank a introdus Contul 100% Online in perioada cand reteaua numarul oferea 50MB de internet intr-un abonament de 10 euro lunar. Si ca sa vezi minue, aplicatia lor nu crapa in faza scanarii actului de identitate! 4. Eu am castigat prin Orange Money in doi ani 875 de lei prin ofertele chesh back si puncte OTY. - Cui ii pasa? - Exista oferte de caskback la toate cardurile Visa sau Master emise; - Sunt programe de loializare derulate direct de Visa si Mastercard pentru posesorii de carduri indiferent de banca sub sigla careia a fost emis cardul si valabile oriunde in lume, nu doar pe meleaguri mioritice. 5. La contul CEC Bank in aceeasi perioada de timp am pierdut 250 de lei comisioane de administrare si comision de transferuri. - Ghinionul incepatorului neinformat! Fac pariu ca treaba asta nu era mentionata in afise lipite pe garduri! *Nota - - Un exemplu despre program de loialitate este aici https://www.guerrillaradio.ro/avanpost/ iar aici https://www.librabank.ro/documente/carduri/Avanposturi_card_Radio_Guerrilla.pdf lista cu parteneri din campanie. Se ofera reducei directe si fara tiganii de tipul; Minim 500 de lei in cont in fiecare luna, minim 2 plati cu cardul lunar, suma minima tranzactie XX lei, suma maxima primita prin caskback nu poate depasi 40 lei / lunar, daca luna este in scorpion si soarele in varsator, daca vibratia zile este numar par sau impar, daca si daca. Si tind sa cred ca sunt mai multi parteneri si din domenii mult mai diversificate decat in cazul Orange Money. Hai sa fim corecti si capabili sa vedem lucrurile dincolo de gard, pentru a nu lumea in eroare, da?

DanielaH
Moderator
@FaraUnID, din ce ai mai scris pe topicurile despre Orange Money am dedus că nu utilizezi acest serviciu, corect? În acest caz, revin cu rugămintea de a nu generaliza și a nu crea confuzii printre ceilalți membri ai Comunității (cum spui și tu, de altfel) și să revii cu comentarii din propriile tale experiențe și să răspunzi strict la întrebarea Oanei ("Câți folosiți aplicația Orange money?.... Și dacă sunteți mulțumiți de ea?"). Îți mulțumesc.

DanielaH
Moderator
@Oana, tu folosești această aplicație sau intenționezi s-o folosești pe viitor? Spune-ne, te rog, și părerea ta.

FaraUnID
Campion certificat
@DanielaH Corect! Nu utilizez Orange Money si asta nu din vina mea. In momentul in care am incercat sa-mi deschid cont 100% online aplicatia voastra a crapat in faza scanarii actului de identitate. Si asta nu o singura data, iar reteua numarul 1 nu a fost capabila sa ofere o solutie la probelma semnalata de mine. La acel moment s-au trezit niste "experti" sa-mi spuna voalat ca sunt eu prost si ca nu stiu sa utilizez o aplicatie, cu toate ca nu eram singurul care semnala faptul ca aplicatia crapa in faza scanarii actului de indentitate. Singura solutie gasita de reteaua numarul 1 si oferita clinetilor a fost aceea de a merge intr-un magazin fizic pentru activarea contului. Prezenta fizica in magazin fizic, cu stat la rand printre sacosi de rafie si miros de picioare nespalate, cu bon ordine in mana nu inseamna 100% online. Reusesti sa procesezi aceste aspecte? Au fost semnalate cazuri de tranzatii dublate, lipsa fonduri, tranzactii refuzate, ai bani in cont, nu-i mai ai, ai dublu, iar nu-i mai ai, ai cat stiai ca ai avut initiat. Astfel incat ajung in punctul in care te intrebi: Ce dracu' se intampla? Am fost victima unui phishing sau ce dragostea mea se intampla aici? Practic, cu Orange Money trebuie sa ai in parale un servicu concurent sau cash la tine ca masura de back-up in momentul in care Orange Money crapa sau incepe sa dea rateuri! Satisfacuta de raspuns? Asumati-va cu demnitate aceste rateruri si mai ascundeti mizeria sub pres!

Abonat
Explorator entuziast
@Oana_16 - Da, folosesc de câteva zile și sunt foarte mulțumit. Practic l-am transformat în cardul meu preferat ca mijloc de plată (deși sunt client la vreo câteva bănci). Ideea este să mai adun niște puncte Thank You ca să-mi pot lua și eu un amârăt de iphone15 când se va lansa peste câțiva ani (durează puțin până aduni toate punctele Thank You :) - În același timp, deși experiența mea a fost minunată... chiar ieri am scris un topic nou despre niște probleme: https://comunitate.orange.ro/questions/2587487-erori-proces-inregistrare-orange-money-sugestii - @FaraUnID - contează cum folosește fiecare om serviciile puse la dispoziția sa de firma X sau Y. M-am uitat pe oferta de care zici și 9 lei/lună mi se pare enorm ca și cost fix - de aceea m-am făcut membru fondator Orange Money - pentru comisioane zero pe viață și puncte Thank You 50/lună în condițiile în care făceam atâtea puncte în 1-2 ani înainte :) - S-au mai îmbunătățit lucrurile cu OM și poate ar trebui să devii și tu membru fondator, pentru că ai contribuit mult chiar și prin critică 🙂 Costuri fixe zero fără cerințe de rulaj lunar nu este chiar de ignorat!

adiroman
Junior entuziast
Nu mai sunt mulțumit.. alimentarea cardului este defectuoasa ... nu merge in 90% din cazuri...am făcut nenumărate sesizări, promisiuni ca se îmbunătățește, dar e din ce in ce mai rău.