anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

[Rezolvat] Problemă cu aplicația mobilă Orange Money!

Anonim
Neaplicabil
Am avut un cont Orange Money deschis în toamna anului 2020 și închis în data de 10 Ianuarie 2022 Aveam o adresă de email și un număr de telefon format Vodafone dar pe care atunci în 2020 îl portasem în Orange. Azi am mers să redeschid contul închis în 10 Ianuarie 2022 sau să creez altul nou. Un angajat mi-a creat un cont cu aceeași adresă de email din 2020 și a spus că e necesar un număr de Orange. Mi-a arătat în final că mi-a recreat contul. Când mă uit, stupoare: îl crease cu un număr de Orange rămas din eroare pe serverele Orange încă din Februarie 2022, număr de telefon provizoriu pentru portarea numărului meu din Vodafone în Orange, portare pe care a doua zi am anulat-o. De ce o fi rămas acel număr în sistem? Ok, am creat contul cu acel număr provizoriu din Februarie 2022, mi l-a redat angajatul. Acum am o problemă: în aplicația Orange Money nu îmi pot schimba numărul actual (acela care a fost provizoriu pentru portarea din Februarie 2022 ulterior anulată) cu niciunul dintre cele două numere de telefon pe care le folosesc zi de zi, îmi da eroare! Sa fie oare din cauza ca sunt numere Vodafone? Știam ca Orange Money acum e disponibil oricui! Acum, sunt nevoit ca în loc sa ma pot loga cu oricare dintre cele doua numere Vodafone ale mele să mă loghez cu acel număr Orange folosit provizoriu pentru portarea anulată din Februarie 2022 Cum pot scăpa de această cartelă Orange?
9 Răspunsuri 9

arsradu
#StarMember & February's Problem Solver
Salut Adrian, Problema e foarte specifica. Si foarte interesanta totodata. :)) Adica ai o portare nefinalizata. Un numar original de Orange...care nu s-a transformat in cel de Vodafone (portat) pentru ca portarea a fost anulata... Sunt mai multe variabile aici, asa ca o sa incerc sa le iau pe rand. 1. da, Orange Money functioneaza cu orice numar din orice retea (probat, testat, confirmat). Nu trebuie numar de Orange. Asta daca nu s-a schimbat ceva intre timp. 2. nu mi-e foarte clar de ce nu poti sa schimbi tu numarul de telefon... E posibil sa fie un bug in aplicatie. Dar ce pot sa-ti recomand este sa mai incerci sa iei legatura cu cei de la Orange Money (*111) si vezi daca nu iti pot edita ei numarul.
Client Orange

Anonim
Neaplicabil
Ca să fiu și mai explicit: în Octombrie 2020 am creat cont Orange Money cu email adrian..........@gmail.com și 0724......care se afla atunci în Orange, portat. Am șters contul Orange Money. În 2021, acest număr 0724......a fost reportat, revenind în rețeaua mamă Vodafone. În Februarie 2022 am vrut să portez tot acest 0724......înapoi în Orange ca în 2020, primind numărul provizoriu pentru portare 0746......însă ulterior am anulat portarea și am rămas cu 0724.....tot în Vodafone firește și cu acel 0746....cumpărat provizoriu pentru portare. Azi am creat cont Orange Money cu acel 0746.....și tot cu adrian......@gmail.com însă nu pot schimba în aplicația Orange Money pe acest 0746.....(Orange) cu al meu 0724......(Vodafone)

arsradu
#StarMember & February's Problem Solver
Bun, am inteles. Tu practic acum ai doua numere, dar ai facut cont pe numarul "provizoriu". Daca incerci sa creezi un cont direct pe 0724...nu merge? Ideea e ca s-ar putea sa fie un bug in aplicatie, si sa nu te lase sa-ti schimbi numarul. De-aia ziceam eventual sa incerci sa iei legatura cu un consultant, si sa o faca ei. Ce eroare iti da mai exact cand incerci sa-l schimbi din aplicatie? Cat priveste numarul temporar, n-as sti sa-ti zic de ce a ramas in sistem. Presupun ca nu e acelasi numar de la prima portare, nu? Daca da...ar avea sens sa ramana in sistem, pentru ca e singurul numar pe care il aveai la Orange (cel de dinainte de portare). Daca nu era acelasi numar...chiar nu stiu. :))
Client Orange

Anonim
Neaplicabil
Nu, nu este același număr provizoriu aferent portării din Octombrie 2020 ci cel provizoriu al tentativei de portare din Februarie 2022 Iar 0724......a revenit în Vodafone in Ianuarie 2021 iar tentația de a-l reporta iar în Orange a venit așadar 13 luni mai târziu, in Februarie 2022. Nu știu cum de a găsit angajatul acest 0746.....din Februarie 2022 bizar în legătură cu 0724......și chiar nu contează prea mult că mi-a creat azi cont Orange Money cu 0746....., problematic este că nu pot schimba în aplicație un număr Orange cu unul Vodafone, adică pe 0746.....cu 0724.....

Anonim
Neaplicabil
Practic, acest 0746.....din Februarie 2022 încoace nici nu mai poate fi numit număr provizoriu pentru portare, anulând portarea numărului 0724.....acest 0746.....a devenit o cartela banala, Orange obișnuită, cumpărată!

arsradu
#StarMember & February's Problem Solver
Exact. Nu mai e provizoriu pentru ca nu mai ai nicio portare in curs. :) Oricum, vezi daca nu pot sa-ti modifice cei de la Relatii Clienti numarul de pe partea lor.
Client Orange

DanielaH
Moderator
@Adrian Constantin, ai luat legătura cu colegii noștri? S-a rezolvat situația?

Anonim
Neaplicabil
Într-un final, s-a rezolvat. Însă doar cei de la Orange Money au putut efectua modificarea pe cont, din sistem.

DanielaH
Moderator
Ne bucurăm că s-a rezolvat și mulțumim pentru feedback! Te mai așteptăm.