anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

[Rezolvat] Nu pot alimenta cardul Orange Money

Veronica_2
Junior entuziast
Știe cineva pana când e indisponibil serviciul Orange Money? Nu pot alimenta cardul.
14 Răspunsuri 14

DanielaH
Moderator
@Veronica, am făcut și eu o probă și am alimentat contul acum 2 minute, fără probleme. Ne dai, te rog, mai multe detalii? Nu poți accesa aplicația Orange Money sau primești vreo eroare la alimentare? Ce telefon folosești? Cu ce card încerci să faci alimentarea?

Veronica_2
Junior entuziast
La alimentare card îmi apare ca serviciul e indisponibil momentan. Folosesc Huawei p smart 2019 pana acum nu am avut probleme.

Diana
Cunoscător
Si eu l-am alimentat azi si am platit abonamentul Orange.Aplicatia a functionat ,totusi cu sincope azi , dar si semnalul are intreruperi probabil din cauza caldurii:)

Razvan
#StarMember
Veronica_2, așa face mereu aplicația câte 1/2 zile/lună nu poți alimenta contul, azi tu ai fost cea "norocoasă" , mâine va fi rândul altei persoane care nu va putea reîncarca. De câteva luni utilizez Orange Money și măcar 1/lună nu am putut să mai alimentez și cel mai aiurea a fost când vroiam să completez suma disponibilă în cont și nu m-a mai lăsat și a doua zi nu mai puteam să aștept și am fost nevoit să retrag suma depusă din cont.

Vio73
#StarMember
Din păcate, mai sunt momente în care nu merge să faci unele operațiuni, dar trebuie să ai răbdare că își revine. Ulterior, îți faci treaba fără probleme! Succes!

DanielaH
Moderator
@Veronica, ai reușit să alimentezi contul?

Veronica_2
Junior entuziast
Cu greu dar da aseară și am putut sa și plătesc abonament la Orange. Mulțumesc de răspunsuri.

Razvan
#StarMember
Este bine că ai reușit în final să alimentezi și să plătești. Totuși, cum se explică căderile atât de dese la Orange Money?

Vio73
#StarMember
E ciudat că uneori merge foarte bine și are momente ( zile), când e inutilizabil.

Ascary
Campion certificat
Buna Veronica si bine ai venit pe comunitate. Cand mai intampini probleme cu alimentarea cardului,plati furnizori sau transferuri si primesti erori de genul "serviciu indisponibil" etc da-i un restart la telefon. Unele telefoane din diferite motive nu inchid aplicatia Orange Money (sau altele) complet. Acestea raman deschise undeva in background si cand incerci sa deschizi aplicatia primesti eroare pentru ca utilizarea anterioara a aplicatiei nu a fost inchisa. Ai sa vezi ca nu mai intampini astfel de probleme. daca folosesti acest procedeu (atunci cand este cazul). Ca o recomandare,incercati sa va mai curatati telefoanele din cand in cand. Se aduna atat de multe "reziduri" incat acestea (telefoanele) nu mai functioneaza corect. _____________________________________

Razvan
#StarMember
Am dat și restart la telefon, nu a fost chip să mai meargă serviciul de alimentare, am lăsat-o baltă pe a doua zi 😄

Veronica_2
Junior entuziast
Asa și eu am dat restart la telefon și nu a mers dar am reușit seara.

Razvan
#StarMember
Aplicația se blochează pe server, oricâte restarturi am da noi, efectul va fi zero.

Ascary
Campion certificat
De unde ai informatia asta,cum ca aplicatia s-ar bloca pe server?