anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

[Rezolvat] Nu imi merge aplicația Orange Money

alecss_pop
Junior
De câteva zile nu-mi mai merge aplicația Orange Money! S-a rezolvat problema?
9 Răspunsuri 9

Razvan
#StarMember
Ce eroare intampini? la mine este funcțională. Dezinstalează aplicația curentă, dai restart la telefon și o reinstalezi, s-ar putea să meargă. Poate ai noroc și merge doar cu un restart la telefon. Succes.

FaraUnID
Campion certificat
@alecss_pop In ultimile zile platforma Orange Money a avut extrem, extrem de multe probleme, de la plati dublate si terminand cu afisarea eronata a valorii soldului. Aceste aspecte nu au facute publice de catre reteaua nr 1, pentru ca asa-i in tenis!

RafaHelper
#StarMember
Subscriu la ce a zis @FaraUnID. Deja e foarte frustrant sa incerci sa faci o plata sa iti spuna fonduri insuficiente, te uiti in aplicatie si vezi ca ai bani, apoi ca nu ii mai ai, iar peste 2 zile vezi dublu la cat aveai initial. Nici nu mai sti daca sunt bani tai reali sau nu. Ai putea crede ca ai fost furat sau ca te-ai imbogatit peste noapte. Ca Orange Money sa fie un succes ma astept sa vad o stire de genul: "Orange a decis sa ofere serviciile Orange Money prin aplicatia Revolut!" :)) In perioada urmatoare trebuie sa iau o decizie cu privire la acest cont Orange Money, daca il mai pastrez sau nu. 😐

FaraUnID
Campion certificat
Si mai frustrant este faptul ca nu au nici un fel de reactie publica, in conditiile in care discutam despre o aplicatie menita sa gestioneza plati si implicit banii clientilor, iar aceste probleme dureaza de cateva zile bune. Probabil ca asteapta ca rahatul sa loveasca ventilatorul, dupa care sa vina cu un comunicat in limbaj de esenta tare, tipic fatucilor de PR si prin care sa spuna ceva in genul: "Momentan o parte din clientii nostri intampina probleme ...... va asiguram de faptul ca specialistii lu' peste lucreaza la identificarea si remedierea problemelor in cel mai scurt timp posibil ...... revenin cat situatia va fi remediata" - Sec, fara substrat si fara substanta.

Tenea
Începător
La mine nu merge de o saptamana. Am reinstalat aplicatia si acum nici nu ma mai pot autentifica (eroare tehnica)! Tichet deschis, vorbit la call center, s-a rezolvat nu se poate! Cica sa asteptam. Cam cat, asa?!

FaraUnID
Campion certificat
@Tenea si @alecss_pop Cum spune poetul american: Time is money! Sau cum a precizat @rafa.helper cat timp astepti acorda o sansa Revolut. Noi, ca si natiune, avem multe minusuri semnificative la care suntem supusi: sistemul medical, infrastructura, guvern sau mentalitate. Dar, cel putin din prisma sistemului bancar, avem libertatea de a alege. In acest context, cu siguranta, nu esti nevoit sa ai emotii de fiecare data cand vrei sa faci o plata, cand intri in aplicatie si vezi tranzactii dublate si sold afisat eronat sau in momentul in care incerci sa-ti folosesti cardul si te lovesti de fonduri insuficiente cu toate ca exista bani in cont. Sunt banii tai, ai muncit pentru ei. Nu asa trebuie sa functioneze lucrurile. Daca ai aceasta posibilitate, treci la un serviciu de banking veritabil care sa-ti ofere si o platfoma online accesibila din browser si nu doar o aplicatie scrisa pe genunchi.

alecss_pop
Junior
S-a rezolvat problema! Mulțumesc!

DanielaH
Moderator
@Tenea, funcționează și la tine aplicația Orange Money? Este totul în regulă?

Lajos-Zoltán
Începător
Că să nu deschid și eu un nou topic scriu aici. Aceleași problemă descrisă mai sus. Nu se deschide O.M., sau foarte greu, minute bune de așteptare. Altă pățanie: Plătesc cu cardul la Lukoil, fonduri suficiente, îmi ia bani de pe card dar tranzacția refuzată. Rămân înmărmurit, nu aveam cash la mine, ce să fac. Las cardul O.M. + număr de telefon, doamne drăguțe la ghișeu LUKOIL Odorheiul Secuiesc. Mă lasă să plec la cunoștințe să aduc bani pentru plată. Ieșind din magazinul LUKOIL găndindu-mă la cine să merg, o doamnă cam în vârstă de 60 ani care alimentase și ea, și urmărise evenimentul, se oferă să plătească în locul meu. Am întrebat-o cum voi putea restitui bani, îmi spune că are rude în Com Mugeni unde stau și eu. Eu nu o văzusem niciodată dar ea știa cine sunt. Doamnele de la LUKOIL mirate, cum de există așa ceva. Convingerea mea: ISUS KRISTOS VEGHeAZĂ asupra mea. Merg la mașină deschid aplicația O.M.: Fonduri returnate, exact sumă de plată combustibil. Merg înapoi în LUKOIL arăt aplicația la doamnele de acolo, ele tot mirate de la primul eveniment sau al doilea eveniment nu știu, cum se poate așa ceva? Oricum bani reîntorși în O.M. i-am cheltuit după acea. Concluzia mea: Surprize vor maid fi cu O.M. , dar mi-am pierdut interesul de când nu mai primesc înapoi 10% și nu se deschide O.M. ul ca la început. Afacerea este a lor, noi doar clienți atrași în Pâlnia Orange. P..S. ,, Pâlnie,, O nouă concepție de vânzare, Marketing. Orcum după încheiere contract voi cântări și alte oferte de la alți. Cu bine.