anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

[Rezolvat] Mai are cineva tranzacții duplicate in Orange Money pe 8.01.2020?

RafaHelper
#StarMember
Salutare,
Cei care aveți aplicația Orange Money, ați observat tranzacții dublate ieri din data de 02.01.2020?
De exemplu, pe data de 2 am facut o plata de 200 lei si ieri s-a procesat din nou tranzacția. Mai este cineva afectat de această problemă?
15 Răspunsuri 15

Jay
Campion certificat
Apare suma de 2 ori la vizualizare, sau chiar a scazut soldul de 2 ori? Eu nu am OM, dar am observat ceva asemanator la aplicatia pe care o folosesc. Apare in asteptare o tranzactie si, in momentul cand este procesata (depinde cand scoate fiecare comerciant raportul de la POS), cateva zile poate sa apara dubla, dar suma scade din cont o singura data..

Ascary
Campion certificat
Nu am avut duplicare. Oricum banii ti-au fost retrasi o singura data. Doar in aplicatie ti se afiseaza duplicarea. Astazi insa am avut o neplacere. OM nu a vrut sub nici o forma sa-mi plateasca cumparaturile. Date aveam,sold deasemenea iar cumparaturile le-am facut in acelasi magazin unde am mai platit cu OM de zeci de ori.Am platit in cele din urma cu alt card. N-am mai patit asa ceva. Sa speram ca este un caz izolat.

RafaHelper
#StarMember
Prin procesare vreau sa spun că bani au fost retrași din cont a doua ora pentru acceasi plată. Folosesc cardul Orange ca si card de plata peste tot. Știu sa fac diferența dintre o plata aflata in procesare sau plata finalizată. In cazul meu tranzacția a fost duplicata si debitata de 2 ori. Vreau sa stiu daca mai sunt si alții in aceeași situație. Momentan sunt pe minus cu vreo 200 lei in contul Orange money si nu pot folosi cardul.

Razvan
#StarMember
Depune un ticket la 300 și poate îți deblochează suma de bani, reținută suplimentar.

TheSpecialist
Maestru
Nici eu nu am pățit niciodată treaba asta, singurul "bug" de care am avut parte a fost acum câteva luni când nu puteam plăti un furnizor, dar a 2-a zi și-a revenit. Suna la 300 și se va rezolva cu siguranță.

RafaHelper
#StarMember
@specialist, @razvan primul lucru pe care l-am facut a fost sa fac o sesizare. Orange a mai avut un episod similar in vara trecuta, prin acesta intrebarea eram curios daca mai sunt utilizatori din comunitate cu aceeasi situatie. Si Revolut a avut aceeasi problema in trecut dar a fost rezolvata foarte rapid.

Ascary
Campion certificat
Rafa am dat zvon in țara despre necazul tau (pe o arie dedicata Orange Money) insa nimeni nu a mai avut o astfel de problema de curand. Sa ne tii la curent si sa ne spui cum s-a rezolvat.

DanielaH
Moderator
@rafa.bloger, s-a rezolvat problema cu tranzacțiile dublate?

RafaHelper
#StarMember
Buna @DanielaH, Din păcate nu, inca am suma blocată pe cont din data de 2 decembrie.

Ascary
Campion certificat
Banuiesc ca ai luat legatura cu tehnicul Orange Money,ei ce au zis de aceasta situatie?

RafaHelper
#StarMember
Of course, de fiecare data mi-au spus ca nu au un răspuns de la departamentul abilitat. 😞

Ascary
Campion certificat
Ok,asteptam atunci din partea lor un raspuns avizat.

RafaHelper
#StarMember
Update: S-a rezolvat astazi problema cu aceea plata. Suma a fost deblocata si a disparut tranzactia de pe data de 2 din contul meu. Acum pot sa platesc factura 😄

Ascary
Campion certificat
E bine rafa ca s-a rezolvat. Sa speram ca nu se mai intampla 🙂