anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

[Rezolvat] Mai are cineva probleme dupa noul update de la Orange Money?

Andrei_M_1
Începător
Buna!
Mie personal nu-mi mai functioneaza aplicatia.
31 Răspunsuri 31

DanielaH
Moderator
@Andrei, bun venit în Comunitate! Ne spui, te rog, ce se întâmplă când accesezi aplicația? Primești vreun mesaj de eroare?

Andrei_M_1
Începător
Buna. Dupa introducerea pinului sunt scos din aplicatie. Am dezinistalat și instalat din nou, si la fel. Am semnalat aceasta problema si la call centre-ul dvs si ieri si azi.

DanielaH
Moderator
Mulțumim pentru detalii și pentru înțelegere. Vom transmite mai departe colegilor noștri și vom reveni aici când vom avea confirmarea că situația a fost remediată.

Vio73
#StarMember
La mine funcționează, dar mai face câte o pauză din când în când! O făcea pauza și înainte de update, deci m-am obișnuit.

RafaHelper
#StarMember
Salut @Andrei M_1, ‏‏‎ ‎ La mine functioneaza, dar am versiunea BETA instalata. Ce model de telefon folosesti?

Andrei_M_1
Începător
Telefonul e un Xiami Redmi 8.

RafaHelper
#StarMember
@Andrei M_1, merci de informatie. Telefonul are instalat ultima versiune de OS? Incerci sa te conectezi prin wifi sau date mobile?

Ascary
Campion certificat
Salut Andrei,doar un reset al telefonului la setarile din fabrică te poate ajuta. Telefonul tau are o "buba" software.Aplicatia Orange Money functioneaza perfect.

Barracuda22
Începător
Samsung merge ok

DanielaH
Moderator
Colegii noștri ne-au confirmat că situația a fost rezolvată cu ultimul update din Google Playstore. @Andrei M_1, ne poți confirma, te rog, că este OK și la tine? Mulțumim.

Vio73
#StarMember
Un lucru foarte bun! Sperăm să se și confirme în timp. Mulțumim!

Andrei_M_1
Începător
Hello. Da, functioneaza ok acum. Multumesc.

MihaiT_1
Începător
Salut, orange money functioneaza ca uns:)). Solicit eliberarea unui card virtual/ fizic de vreo 2-3saptamani. Nu s-a rezolvat. Am sunat de vreo 3 ori, au zis ca stiu de problema. Dar NU s-a rezolvat. Au zis ca sunt si ei la inceput....:))). Intentia folosirii acestui card era pentru cont google. Si ei mai au comunicari de genul : acum poti folosi orange money pentru wallet Iphone! Este jenant, ei sunt jenanti. Sunt cumva un start-up? IFN start-up? Acum invata sa faca o aplicatie? In toata comunitatea digital voi recomanda alte solutii.

Ascary
Campion certificat
Salut Mihai,ai folosit si noua metoda de eliberarea online a unui card Orange Money?