anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

[Rezolvat] De ce nu pot plăti cu cardul Orange Money în magazine?

Razschumi
Junior
Am încercat să plătesc cumpărăturile cu cardul Orange Money și nu am reușit (în Kaufland și în Lidl). Care sunt locațiile unde pot plăti cu acest card?
6 Răspunsuri 6

FaraUnID
Campion certificat
Te referi la cardul fizic sau la cel virtual? Cardul Orange Money este un card Visa la fel cum sunt toate cardurile Visa emise de bancile din Romania. Atat in Lidl cat si Kaufland se poate plati la POS prin intermediul cardurilor Visa. Este activ card-ul respectiv? Nu stiu exact ce implica aplicatia Orange Money, dar verifica sa nu fie restrictionata optiunea de plati contactless. Daca te referi la cel virtual, ai nevoie de aplicatia Orange Pay, pe langa Orange Money, aplicatie care implica si un cont nou de utilizator. Adica Orange Pay nu functioneaza cu aceleasi data cu ale contului Orange Money.

Razschumi
Junior
Am un card fizic nu virtual, nu este restricționat accesul contacless (acum am verificat în aplicație), nu este activat încă.

RafaHelper
#StarMember
Salut @Razschumi, ‎ Ai reușit sa îți activezi cardul? Poti face plati cu el?

fortheworld
Junior entuziast
Conform termeni și condiții, prima tranzacție NU trebuie să fie contactless și este necesar folosire cod PIN. Dupa prima tranzactie/activare poti folosi contactless cardul sau prin ApplePay /OrangePay. Zâmbete!

DanielaH
Moderator
@Razschumi, ai reușit să faci plăți cu cardul Orange Money? Te așteptăm cu detalii noi în Comunitate.

Razschumi
Junior
Scuze că am întârziat cu răspunsul. Da, am reușit să fac plata cu cardul.