anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

[Rezolvat] Bani disparuti din Orange Money!

Cipri
Junior
Pentru utilizatorii Orange Money, verificati frecvent soldul contului!
In data de 30.04.2020, in ziua in care aplicatia a avut probleme de functionare, mi-au disparut 400 de lei din contul OM. Am facut o sesizare (122461791) dar inca nu am primit niciun raspuns si nici banii inapoi. Dupa ce o sa primesc un raspuns de la Orange, o sa fac publica toata patania, cu screenshot-uri care dovedesc cele relatate, in speranta ca nu o sa mai intampine si altii o situatie de acest gen!
1 Soluţie acceptată‚

Cipri
Junior
Da, astazi mi-au revenit banii in cont si am fost sunat de un reprezentant Orange Money care mi-a spus ca nu am fost singurul in aceasta situatie si totul ar fi pornit datorita unei probleme la un server. Sper sa fie de ajutor acest topic si pt. altii care sunt mai putin atenti.

Vizualizare soluţie în postul original

23 Răspunsuri 23

Miha_Z
#StarMember
Esti sigur de acest lucru? Poate a fost vreo comanda procesata ulterior.

Cipri
Junior
1. Daca folosesti Orange Money, stii ca sumele blocate, se scad automat din soldul contului, asa ca nu se poate pune problema de comanda procesata ulterior. 2. Dupa fiecare plata prin OM, primesti mesaj de confirmare unde apare si soldul ramas.

Miha_Z
#StarMember
Ma gandeam ca din cauza acelei nefunctionalitati sa se fi produs si greseala cu acei bani. Nu-ti arata unde au disparut banii? Eu folosesc rar Orange Money. L-am alimentat o data si am facut plati cu el. Dar daca ma uit in Istoric si calculez platile ajung la suma la care l-am alimentat. In cazul tau sa inteleg ca acei 400 nu-i regasesti la nicio plata si nici nu ajungi la suma alimentata.

Cipri
Junior
Exact. Miercuri, in 29 am facut ultima plata in acea zi si am primit mesaj de confirmare unde apare ca mai aveam in cont 528 de lei. Joi, in 30, am mai facut 2 plati, una de 120 si una de 18 lei, plati care apar in aplicatie, dar pentru care nu am primit mesaj de confirmare si acum imi apare in aplicatie sold disponibil 73 de lei. Folosesc Orange Money de 2 ani, iar in ultimele 6 luni am peste 300 de tranzactii efectuate, deci am o oarecare experienta in ceea ce priveste serviciul respectiv.

Jay
Campion certificat
E încă devreme sa primești răspuns, daca abia ai făcut sesizarea.. Cu siguranta se va rezolva.. si aplicațiile se mai împiedică uneori..

Razvan
#StarMember
Eu alimentez rar cardul, și fac plata pe loc, prefer sa nu țin bani mulți pe el.

CostinelN
Explorator
Si eu alimentez inainte sa fac plata. Tin pe card maxim 50 lei. Sa ne tii la curent cu problema intampinata de tine.

Ascary
Campion certificat
Eu tin pe cardul Orange Money,atatia bani cat am. 15.000,10.000,5000...acum am 12 de lei. Orange Money este la fel de sigur ca oricare alta bancă. Haideti sa nu ne lansam in speculatii ce nu-si au rostul. Cine trebuie sa vada postarea lui Cipri,probabil ca a vazut-o si va actiona in consecinta. Sa avem rabdare,lucrurile se vor rezolva indiferent unde este greseala,atata doar ca initiatorul sa puna si raspunsul final ca sa il aflam si noi.

Razvan
#StarMember
Prefer să pun bani cât să cheltuiesc, cu siguranță voi prefera să fac plăti online cu el, mai ales ca nu există o sumă minimă pentru depunere.

Cipri
Junior
Tocmai asta credeam si eu, ca e la fel de sigura ca oricare alta banca, de asta aveam si indrazneala sa imi mut 50% din venituri pe respectivul cont. Si da, probabil se va rezolva, dar daca i se intampla unui utilizator mai putin meticulos, care alimenteaza/face plati fara sa verifice constant soldul ramas? Acel utilizator nu o sa faca nicio sesizare, nu o sa observe nimeni nicio lipsa, si banii aia o sa fie pierduti.

CostinelN
Explorator
Sunt de acord cu Ascary. Mai bine sa asteptam sa vedem care a fost problema. De regula bancile nu prea gresesc... poate este ceva ce i-a scapat lui Cipri. Eu am avut o problema cu o banca la care incasam salariu. La fiecare retragere de la alt bancomat, altul decat al bancii, imi oprea comision, desi aveam negociat sa nu se intample acest lucru. Un angajat a uitat sa bifeze o casuta undeva... Totusi acele comisioane oprite nu imi erau raportate prin SMS la fel ca tranzactiile. Am observat dupa ceva timp si am facut o sesizare si mi-au inapoiat aproape 300 lei numai din comisioane de retragere. Probabil si la Cipri exista o explicatie.

Vio73
#StarMember
Și eu mi-am făcut de curând Orange Money și pun bani doar cât îmi trebuie să plătesc ceva. Nu știu cum poate să-ți ia ceva, dar nu zic nici că e imposibil.

Miha_Z
#StarMember
Cu siguranta o explicatie logica trebuie sa fie. Poate vei primi si raspunsul cat mai repede pentru a trece nesiguranta pe care o ai acum in acest serviciu.

DanielaH
Moderator
@Cipri, s-a rezolvat problema cu banii dispăruți din contul Orange Money? Revino, te rog, și oferă-ne mai multe informații. Cu siguranță răspunsul tău îi va ajuta și pe alți membri ai Comunității în situația în care se vor confrunta cu probleme similare. Te așteptăm cu detalii noi. Mulțumim!