anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

[Rezolvat] Aplicatia Orange Money nu mai funcționează pe telefoanele cu Android?

Valentin1
Junior
Odată cu lansarea noii aplicații din iulie 2021, nu găsesc menționat nimic despre faptul ca aplicația orange money a fost data peste cap, nu mai funcționează pe telefoanele cu Android, face anumite setări în conturile personale, nu ne permite accesul la aplicație și plata la comercianti. Văd că deja am intrat în luna august 2021 și problema e departe de a fi rezolvată. Nu putem folosi aplicația. Apare această poză. A mai întâmpinat cineva probleme ? S-a rezolvat la cineva care a avut probleme cu aplicația orange money pâna azi 3.08.2021 ?
1 Soluţie acceptată‚

DanielaH
Moderator
@Valentin1, dacă ai depus o sesizare la noi, te asigurăm că ea este în atenția colegilor noștri care fac toate verificările necesare pentru remedierea problemei și vor reveni cu un răspuns către tine. Ieri a fost publicată ultima versiune a aplicației (2.6.32). Poți încerca, te rog, să faci un update și să revii să ne spui dacă funcționează? Mulțumim mult!

Vizualizare soluţie în postul original

15 Răspunsuri 15

Valentin1
Junior
Asta m-a mirat și pe mine. Nu mai mergea nici cardul, cât timp nu mi-a mers aplicația pe mobil. La câteva ore după ce am făcut câteva plăti cu cardul, m-au sunat de la orange money în legătură cu sesizarea. Mi-au spus că nu au un timp (rezonabil spun eu) de rezolvare a sesizărilor. N-aș vrea să cred că mi-au lăsat problema să se rezolve de la sine ci că aveau prea multe sesizări legate de această problemă și de aceea m-au sunat la două zile după modificarea aplicației.