Din pacate, cum ziceam si pe alt topic, de multe ori, cel care iti raspunde la telefon sau pe chat, nu e si cel care iti poate rezolva efectiv problema... Si atunci astepti dupa alta echipa, alt sistem de prioritati, alt program etc etc...sa raspunda. :(
Nu am iPhone 13, dar am un iPhone 12 si, probabil nesurprinzator, totul merge perfect. Daca zici ca nici contul sotiei nu merge...pe iPhone 13, atunci posibil sa fie un bug sau ceva specific pentru telefonul tau.
Din setari nu cred ca ai omis nimic, pentru ca vorbim de iOS, si banuiesc ca atat iPhone 12 cat si 13 Pro ruleaza aceeasi versiune de soft, cu aceleasi optiuni, nu? Deci....nu cred ca e de acolo.
Observ din screenshot ca esti pe conexiune operator (date mobile). Ai cumva posibilitatea sa incerci (daca n-ai facut-o deja) si pe WiFi? Face vreo diferenta?
Din pacate, mai mult de atat nu prea am cu ce sa te ajut, pentru ca la mine nu se reproduce problema. Am incercat mai devreme un reinstall, si a mers totul conform asteptarilor. Fara erori la setarea PIN-ului.
Dar daca mai sunt useri in comunitate care au iPhone 13 (eventual chiar 13 Pro) si Orange Money, poate ne pot impartasi din experienta lor.