anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Revolut sau Orange Money?

Experimentat
Junior
Revolut sau Orange Money și de ce?
41 Răspunsuri 41

Ciucuras
Cunoscător certificat
Am si le folosesc pe ambele. Orange money il folosesc doar la plata facurilor orange. In schimb revolut il folosesc in calatorii in afara tarii, este foarte bun si personal il recomand, au un curs mult mai bun decat toate celelalte banci. De asemenea, il mai folosesc pentru cumparaturi online, netflixul si mai nou platesc taxiul tot cu revolut.

Ibercan
Începător
Eu l-am ales pe amandoua. Orange: 10% inapoi+ help line in rom. Revolut: mai versatil, rate schimb val. bune, mai blocheaza contul, nu ai cu cine sa te intelegi.

Bogdan77
Începător
Nu exista termen de comparație. Revolut este net superior. Cu Orange Money nu poți să-ți ții banii decât în RON. Nu poți creea pusculite in Orange Money. Ar mai fi multe lipsuri. Posibil pe viitor sa recupereze din handicap.

Ascary
Campion certificat
Bogdan,Orange Money permite conturi si tranzactii in valuta,de acum doua săptămâni in urma. Tranzactiile in valuta ca si cele in lei nu sunt comisionate. Cursurile la top up sunt mai bune la Orange Money. Nu cu mult,2-3 bani.Odata Revolut a detinut suprematia insa acum si Orange Money e la fel de bun,daca nu chiar mai bun tinand cont de promotiile pe care le ofera.Detin ambele carduri. Revolut nu imi da nimic,in schimb OM imi da 10% inapoi din plata facturilor Orange. Imi mai da un punct OTY la fiecare tranzactie plus 100 de lei la 50 de tranzactii prin POS. Deci? :) Pușculițe? Hai Bogdan sa fim seriosi.Ce te opreste sa iti pui tu singur de-o parte niste banisori? Asta cu pusculitele e ca si cum mi-as pune bani din buzunarul drept in buzunarul stang. Care-i faza? :)))

TheSpecialist
Maestru
Și încă un aspect foarte important. Revolut blochează sumele în conturi foarte des, și mai ales sume mari. E riscant sa pleci în concediu în afara cu 2-3 mii euro pe cardul Revolut, s-ar putea sa nu poți sa te atingi de ei. Pe când la Orange Money nu am auzit pe nimeni sa se plângă de asa ceva.

ovi_4
Junior
Orange Money daca ai putea sa tii bani si in alta moneda ,ar fi cel mai bun

Ascary
Campion certificat
@ovi,cu Orange Money poti sa faci tranzactii in orice valuta.

ovi_4
Junior
Da, doar in momemtul platii iti transferul in moneda respectiva la ce curs nu stim? visa, bnr, cursul bancii etc, Eu ma refeream ca nu poti schimba 50 eur si sa ai doua conturi unul de lei una de eur, sau alta valuta, sa poti face schimbul inaite de a face plata in moneda respectiva

dsge
Începător
Eu tocmai am renunțat la Orange Money, după 2 luni, chiar dacă nu mă costă nimic. De ce? Ce îmi oferă am deja prin ING spre exemplu, iar cursul valutar și opțiunile de pe Revolut sunt mult mai diverse și mature. Ce m-a deranjat cel mai mult a fost că e o platformă care nu evoluează, sau o face extrem de încet, nu poți seta un pin preferențial la cardul fizic, plata facturilor durează mult mai mult ca pe online, în afară de ce Orange, nu să mai vorbim comparativ cu Pago spre exemplu. După ~2 ani de la lansare, încă pare în cel mai bun caz în beta. Prefer Revolut. Peste 5 ani sau mai mult, mai vedem.

Ascary
Campion certificat
Cu Revolut,daca doamne-fereste pierzi niste bani intr-un top-up,la vreo tranzactie ceva,sau nu mai ajung unde trebuie nu ai cu cine discuta in afara de un chat. Nu telefon,nu e-mail...nimic,doar chat si pe ala cand il gasesti disponibil...evident in limba engleza. Am si Revoult,insa banisorii mi-i pastrez in CEC sau Orange. Poate tu Dan esti in strainatate si iti vine mai usor cu Revolut ...desi si pentru international mi se pare mai rapid si mai sigur un Pay-Pal cu cont asociat de Orange Money.

Haptic
Explorator entuziast
Revolut este un emulator de carduri bancare si nu ai cum sa faci comparatie cu Orange Money. Intrebarea ar fi ce suma maxima iti este garantata de Orange Money?

AnTT
Explorator
Salut @Haptic, uite toate detaliile aici: https://comunitate.orange.ro/questions/2346864-cati-bani-pastra-cont-orange-money Asadar esti 100% safe cu Orange Money ; )