anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Revolut sau Orange Money?

Experimentat
Junior
Revolut sau Orange Money și de ce?
41 Răspunsuri 41

TheSpecialist
Maestru
Din punctul meu de vedere, 800 e puțin chiar și pentru ATM, iar eu momentan sunt mai mult în România decât în Londra și Cash-ul încă este de multe ori singura opțiune de plata. În afara da, nici eu nu am scos un euro de la ATM.

Ascary
Campion certificat
Inițial am folosit o vreme Revolut dar de când cu Orange Money am și uitat de când nu am mai platit cu Revolut. Acum folosesc doar Orange Money și PayPal acolo unde tranzacțiile cu cardul nu (prea) sunt acceptate. Cu PayPal este mult mai ușor fiindcă folosesc doar adresa de email. Bineînțeles în PayPal este înrolat cardul Orange Money. Astfel știu tot prin notificări Orange tot ce cheltui prin Paypal

Benny_1
Junior entuziast
Orange Money pentru ca poti plati cu telefonul daca esti pe Andoid

Romeo_
Senior certificat
Am citit de Revolut niste comentarii si m-am cam speriat la ce tepe se trag...Orange Money mi se pare putin mai sigur

RafaHelper
#StarMember
Salut @Romeo, Ai putea sa pui sursa acelor comentarii ca sa le putem comenta si sa ne spui ce mai exact te-a speriat?

Deyu23
Explorator
Nu am Orange Money inca, doar Revolut

PAW
Începător
Orange money

TheSpecialist
Maestru
Oameni buni, nu mai dați răspunsuri asa seci, ca asta nu e un poll. Argumentați de ce Orange Money sau Revolut. Este o comunitate, argumentele voastre pot fi utile unora dintre noi. Mulțumim!

Georgică
Începător
Mi-am făcut cont de orange money și de revolut în aceași zi. La revolut pot folosi aplicația din prima zi pe când la Orange money trebuie să aștept sa îmi vina cardul ca să o pot folosi. De acuma aștept sa văd care card îmi va veni mai repede. Am sa revin cu un răspuns după ce am să le folosesc pe amândouă, și am sa va spun părerea mea despre ambele carduri

RafaHelper
#StarMember
Salut @Georgica, Nu trebuie să aștepți cardul. Poti folosi cardul Orange Money utilizând plata cu telefonul, descarci aplicatia Orange Pay pentru Android. Daca ai un telefon cu iOS poti adauga cardul in Apple Pay si la fel poti plati cu telefonul.

Georgică
Începător
Asa mi-au spus cei de la sucursala orange de unde mi-am făcut cardul. Am fost ieri și am semnat documentele necesare. Și după ce le-am semnat mi-au spus ca trebuie sa aștept sa îmi vina cardul ca să îmi poată activa aplicația

Georgică
Începător
@rafa.bloger dacă ai dreptate, atunci înseamnă că nu pot avea încredere în ce informații îmi dau sucursalele de la orange. Și atunci rămân cu un mare semn de întrebare.

Ascary
Campion certificat
Ciudată situație. Eu am folosit plata prin aplicație dar și plata cu telefonul imediat după activare. Cardul l-am ridicat din OrangeShop după vreo două săptămâni. Posibil că angajații din respectivul magazin unde ai fost tu sa nu fi știut prea multe despre acest serviciu. Nu ar strica sa suni la 300 și să iei legătura cu un consultant Orange Money dedicat.

kuddo
Începător
Salut. As dori sa stiu si eu mai multe informatii despre Orange Money. Folosesc in prezent Revolut, atunci cand calatoresc. De asemenea primesc regulat niste bani in moneda $ din afara. Poti sa iti faci conturi in marea majoritate a monedelor internationale. Atunci cand am calatorit in Asia, aveam bani in contul in euro si dolari in cont iar Revolut a facut automat conversia la cel mai bun curs local si a platit in moneda locala, evitand astfel comisioanele de conversie si alte comisioane aferente bancilor locale. Contul de Revolut il alimentez cu PayPal si cont bancar local. Minusurile pe care le are Revolut: 1. Plata cu telefonul prin NFC cu Revolut nu exista, daca ai Android 2. Inconsistenta in fiabilitatea serviciilor. Uneori te poti trezi ca nu functioneaza si nu stii de ce. Odata am fost in UK si fix cand am aterizat am primit o notificare cum ca Revolut desfasoara niste lucrari de mentenanta in UK si pot aparea dificultati la plata cu cardul Revolut, retragere ATM si transfer de cash.. toti banii mei erau in contul de Revolut. Ofera Orange Money beneficiile pe care le ofera si Revolut ? Daca merg in Singapore, pot sa platesc cu Orange in moneda nationala ca sa nu fiu comisionat pentru conversie si alte comisioane bancare locale ? Pot primi bani in moneda $ in contul de Orange, fara sa mi se faca conversia automat la RON? Pot sa transfer bani din Orange catre contul meu de ING fara sa fiu comisionat ?

TheSpecialist
Maestru
Da o căutare în comunitate "Orange Money" și o sa găsești absolut toate informațiile de care ai nevoie. Sunt deschise câteva topicuri legate de treaba asta și s-a discutat foarte mult acolo.