anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Promoții pentru clienții Orange Money

Miha_Z
#StarMember
In afara de promotia cu inapoierea a 10% din plata facturilor cand se indeplineau anumite conditii, mai beneficiaza clientii Orange Money si de alte facilitati?
1 Soluţie acceptată‚

FaraUnID
Campion certificat

Lista de oferte promoționale pentru clienții Orange Money:

 

- Până la 100 lei înapoi în cont garantat și 10 premii x 1000 € (Perioada ofertei: 12 Decembrie 2019 - 12 martie 2020)

- 10% înapoi în cont la plata facturilor Orange și reîncărcările PrePay (Perioada ofertei: 5 martie 2019 - 30 septembrie 2020)

- Reduceri la abonamentele Worldclass (Perioada ofertei: 7 Noiembrie 2019 - 31 decembrie 2020)

- 100€ reducere pentru iPhone cu abonament nou/prelungire 24 luni (Perioada ofertei: 27 iunie – 30 septembrie 2019)

- 2 excursii la Paris și câte 1.000€ bani pentru cumpărături (Perioada ofertei: 26 iunie – 31 august 2019)

- 20€ reducere pentru orice Apple Watch (Perioada ofertei: 27 iunie – 30 septembrie 2019)

- 20% reducere pentru smartwatch NFC Fitbit/Garmin (Perioada ofertei: 5 martie - 30 septembrie 2019)

- 4 GB net bonus (Perioada ofertei: 5 martie - 31 decembrie 2019)

- Catalog oferte VISA Premium (Perioada ofertei: 5 martie 2019 - 31 decembrie 2020)

- 35% reducere One Day Check up Regina Maria (Perioada ofertei: 5 martie - 31 Decembrie 2019)

- 20% reducere abonamente individuale de sănătate Regina Maria (Perioada ofertei: 5 martie 2019 - 31 decembrie 2020)

- 10% reducere pentru cazare la Ana Hotels (Perioada ofertei: 5 martie 2019 - 31 Decembrie 2020)

- 10% reducere pentru cazare la Hotelul Crowne Plaza (Perioada ofertei: 5 martie 2019 - 31 Decembrie 2020)

- 50 lei reducere la cumpărături de minimum 350 lei în magazinele Intersport (Perioada ofertei: 15 octombrie - 30 octombrie 2019)

- Reducere de până la 12% pentru călătorii cu Qatar Airways (Perioada de valabilitate: 25 noiembrie 2019 - 31 martie 2020)

 

Update: Pentru verificarea promoțiilor active, click aici: https://www.orange.ro/money/oferte/

Vizualizare soluţie în postul original

71 Răspunsuri 71

Eugen
Junior
totul a fost ok cu orange money, pana a inceput sa ia comision 7 lei, la fiecare depunere.

DanielaH
Moderator
@Eugen, ca să înțelegem mai bine nemulțumirea ta, ne spui, te rog, cum procedezi la depunerea banilor? Orange Money nu are comisioane la depunere. Singurul tip de comision este la retragerea de cash din magazine. Mulțumim!

FaraUnID
Campion certificat
@Orange Am încercat să-mi deschid un cont Orange Money direct din aplicația de android. 1. Sistemul a recunoscut numărul de telefon și a identificat în baza de date adresa de e-mail asociata contului de Abonat. 2. Aplicația a solicitat o fotografie în clar după CI. Scanez CI, poza iese foarte clar și primesc mesajul "Ne pare rău, a intervenit o eroare. Serviciul momentan indisponibil, te rugam sa incerci mai târziu". 3. Ceva mai târziu și după N mesaje de eroare în aplicație apare a pagina unde primesc un mesaj conform căruia sunt invitat direct în magazin cu numărul de telefon și CI. Cum rămâne cu fraza "Dacă ești Abonat deschizi cont direct din aplicație în 3 pași simpli și în doar 10 minute? Nu aveți nevoie de banii mei? Nu de alta dar George nu are nimic de protestat!!!

DanielaH
Moderator
@FaraUnID, îmi pare rău pentru situația întâmpinată. Mulțumim mult pentru feedback. Transmitem imediat mai departe colegilor de la Orange Money.

Razvan
#StarMember
M-a tentat și pe mine sa fac un card la Orange Money, dar comisionul de 1% la plată în alte valute, m-a descurajat. As fi vrut să-l iau ca o alternativă la Revolut, dar pana la urmă am zis să mai amân un pic decizia finală.

teacher_
#StarMember
Eu mi-am făcut, pentru banii pe care îi primesc înapoi la plata abonamentului și reîncărcare prepay...:)

FaraUnID
Campion certificat
Comisionul ala de 1% este nesemnificativ.

Vio73
#StarMember
Eu mai analizez deocamdată!

Miha_Z
#StarMember
Eu am rezistat cateva luni, dar intr-un final am cedat tentatiei. Nu strica inca un card in plus, mai ales daca ofera si beneficii.

Ascary
Campion certificat
Vio, nu ar trebui sa fii sceptic. Nu te costa nimic, în plus ai la îndemână plata in magazin cu telefonul tau care este o chestie chiar comoda. Stiu că ai multe abonamente Orange și plata lor prin Orange Money ți-ar aduce 10% înapoi (nu mai mult de 40 de lei)

FaraUnID
Campion certificat
@Orange În urma feed-back-ul meu am fost sunat de un consultant care m-a întrebat ce anume s-a întâmplat. Dupa ce m-a ascultat s-a oferit sa șteargă din sistem aplicația mea și m-a îndrumat sa refac solicitarea direct din aplicație asigurându-ma temeinic de faptul ca de data asta "cu siguranță va merge"! OK, ma apuc sa refac cererea și... fix aceleași probleme: Erori peste erori, serviciu indisponibil, te așteptăm în magazin cu numărul Orange și actul de identitate. Cam aici s-a încheiat experienta mea cu Orange Money. Din punctul meu de vedere o aplicație de banking care vine la pachet cu asemenea erori nu prezintă încredere și nu merita sa-mi gestioneze banii.

Razvan
#StarMember
Cat timp primești bani înapoi, astfel încât să merite?

Miha_Z
#StarMember
Promotia parca era pana la sfarsitul anului.

Vio73
#StarMember
Și probabil vor veni și mai bune la anul.

Ascary
Campion certificat
@FaraUnId într-adevăr și eu am avut probleme la instalarea aplicației acum mult timp in urmă însă am sunat la serviciul OrangeMoney și am fost ajutat. Vreau sa spun că pe tot parcursul instalării și activării serviciului am fost în strânsă legătură cu unul din consultanți care m-am ghidat. Este adevărat nu se instalează chiar în 10 minute,adică da,se instalează în 10 minute însă activarea durează mai mult. Eu cred ca daca ai fi avut minimă răbdare astăzi ai fi fost client Orange Money. Poate data viitoare ai mai multă înțelegere. Rulez prin Orange Money vreo 10.000 lunar și țin permanent in cont mai mult de 20.000 de lei. E un serviciu in care am totală încredere. Plățile mi se fac direct in contul Orange Money iar la randul meu fac plati prin aplicație și n-am întâmpinat niciodată,dar niciodată vreo problema in afara faptului că am uitat odată codul PIN al aplicației (nu al cardului). Nici nu știam că bătusem cod PIN fiindcă foloseam doar amprenta. Se pare însă că periodic Orange Money,pentru securitatea contului,solicita codul PIN. Așa că am sunat la 300, și într-un minut,după verificarea identității și a contului mi s-a resetat codul PIN. Am divagat puțin,însă ți-am zis toate acestea poate totuși iei in considerare pe viitor și alternativa Orange Money. Toate cele bune.