anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Pot sa anulez un transfer care este în curs de procesare?

CODRUTA_____
Începător
Am făcut un transfer pt o rezervare cazare și m am răzgândit. Transferul este în curs de procesare și vreau sa îl anulez.
5 Răspunsuri 5

FaraUnID
Campion certificat
Verifici care sunt conditiile si procedura in care operatorul economic accepta anularea unei rezervari, dupa care suni si anulezi respectiva rezervare, direct acolo unde ai facut-o. In functie de politica agentului economic si platforma prin care a fost efectuata rezervarea, este posibil sa se perceapa unele taxe de administrare.

Miha_Z
#StarMember
Buna @CODRUTA,,,,, ar trebui mai intai sa verifici unde ai facut rezervarea daca ai posibilitatea anularii si daca va implica vreun cost. Pe anumite site-uri se ofera posibilitatea anularii rezervarii intr-un anumit interval de timp, fara a pune penalizari si toti banii sunt returnati integral. Eu am facut acum 2 saptamani o rezervare pe Booking si apoi am primit e-mail de la administratorul pensiunii ca nu mai au camere disponibile si-mi solicita anularea rezervarii fara a-mi percepe vreun cost. ( Ar fi fost culmea sa-mi fi oprit din bani, nefiind vina mea.) Am anulat rezervarea, dar banii mi-au fost returnati dupa vreo 6 zile.

FaraUnID
Campion certificat
Unele platforme, fie ele terte sau direct platformele operatorilor economici percep un comision de administrare (booking fees) care, chipurile, ar ajuta la mentenanta platformei de rezervari si plati online. Acel comision nu se poate recupera. Din acest motiv am recomandat sa verifice exact conditiile in care se poate anula acea rezervare.

Miha_Z
#StarMember
E foarte buna recomandarea ta @FaraUnID. In momentul in care am intrat pe intrebare nu figura niciun raspuns, dar dupa ce am postat si am dat refresh a aparut si raspunsul tau. Se pare ca am avut idei similare. 😉

MihaelaC
Community Manager
Community Manager
@CODRUTA ai reușit să anulezi transferul?