anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Pot recupera pinul cardului Orange Money fara aplicatie?

Firefly
Cunoscător
Bună dragilor,
Pentru ca eu de la inceput am avut probleme cu aceasta aplicație (nu exista pe Huawei varianta fara Google) acum am alta problema.
Am uitat pinul cardului si as vrea sa stiu cum as putea sa il recuperez. Se poate face asta fara aplicație? In continuare nu am aplicația pe telefon pentru ca Huawei :)) si mai nou am incercat sa iau aplicația pe un telefon Samsung dar problema este ca nu sunt in Romania si aplicația Orange Money nu este disponibila aici (menționez ca am incercat sa schimb țara dar merge doar o data pe an si se pare ca momentan nu o pot schimba).
10 Răspunsuri 10

svetalex
Senior certificat
Poți solicita oricând transmiterea unui nou cod PIN al cardului din aplicația Orange Money, secțiunea "Cardurile mele" sau apelând Serviciul Clienți la numărul 300 sau 0374 300 300. Detalii: https://www.orange.ro/help/cum-pot-solicita-un-nou-cod-pin-aferent-cardului-8628 Poate încerci să instalezi aplicația pe un telefon compatibil și o ștergi după

arsradu
#StarMember & February's Problem Solver
Sau...poate te poate ajuta cineva de la Orange cu un apk, pe care sa-l poti instala direct pe telefonul tau. By the way, asta e exact motivul pentru care am sugerat pe alte thread-uri introducerea unui feature prin care userul isi poate seta un PIN custom. 😛
Client Orange

Razvan
#StarMember
Dacă ai putea să conectezi telefonul printr-un VPN și să ai IP de România, poate așa poți accesa Apk-ul Orange Money.

teacher_
#StarMember
Salut! Suna la +40374 300 300, este numărul de telefon pentru roaming al Orange. După ce o să le dai câteva date, poți solicita schimbarea pin-ului prin telefon, și vei primi un SMS cu noul cod pin.

Firefly
Cunoscător
teacher_ mulțumesc mult, sper sa reușesc așa. Nu am acces la nici un telefon de România, avem 5 telefoane in familie si culmea toate 5 ca prin minune au țara schimbata pe Uk, nu știu cum s-a întâmplat pentru ca noi nu am schimbat nici o tara, si pentru ca o poți schimba doar o data pe an, nu pot face nimic.

teacher_
#StarMember
Poți suna de pe orice număr acolo, bănuiesc că nu o să facă decât să îți ceara câteva date personale, sa se convingă că ești tu.

arsradu
#StarMember & February's Problem Solver
Daca pe cont ai atasat un card de debit/credit de UK, se poate ca asta sa-ti schimbe automat si tara. Si daca esti cu acelasi cont pe mai multe device-uri, va fi aceeasi poveste pe toate. :) Vezi daca poti suna la numarul oferit de teacher (e practic 300, apelabil de oriunde, si are si optiune pentru clienti non-Orange). Daca nu...o alta posibila soluti ar fi sa rogi o ruda apropiata sau cineva in care ai incredere, care e inca in tara, sa-si instaleze aplicatia Orange Money pe telefonul ei, ai putea sa intri apoi cu aplicatie de remote (gen AnyDesk sau TeamViewer instalata pe ambele telefoane, asta presupunand ca o gasesti in store-ul celor de la Huawei) sa-ti introduci parola (sau, daca ai incredere, poti sa-i comunici parola, dar poate ar fi mai indicat sa n-o faci, decat daca e cineva super apropiat), si de pe acel telefon sa dai resetare. Sau, cum ziceam mai sus, daca poate cineva de la Orange sa-ti furnizeze apk-ul de la Orange Money (nu am reusit sa-l gasesc pe net, si poate ar fi o idee buna sa nu-l instalezi de oriunde, avand in vedere ca e o aplicatie financiara), asta ar fi o alta varianta, si poti sa te descurci singura de acolo. Dar vezi intai daca merge cu apel la numarul respectiv. 🙂
Client Orange

cosmin_21
Junior
Da, se poate și cred că trebuie să fii în România.

Firefly
Cunoscător
cosmin_21, și eu cred dar sper sa nu pentru ca nu pot sa fiu in Romania . De asta intreb comunitatea :))

DanielaH
Moderator
@Firefly, ai reușit să recuperezi PIN-ul?