anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Posibil un Orange Money Junior?

Ascary
Campion certificat
Pe modelul Revolut Junior,este posibil ca si Orange Money sa implementeze o aplicatie asemanatoare?
7 Răspunsuri 7

Jay
Campion certificat
Cred ca momentan altele sunt urgentele... cine stie cand sau daca..

Vio73
#StarMember
Poate în viitor se gândesc. Să vedem cum se termină asta cu Covid-19!

Razvan
#StarMember
Nu știam că revolut se adresează și celor mici. Poate, după ce va trece această perioadă vor lua în calcul și accesul celor mici la instrumente financiare, ca să fie educați și informați pentru a putea preveni riscurile financiare când vor crește.

Ascary
Campion certificat
Mai putem sa punem si noi o intrebare fara sa ni se aminteasca de corona? :)))

svetalex
Senior certificat
Nu cred că ar fi o idee rea, însă cei mici au nevoie de conturi în special pentru a li se vira burse/premii câștigate la competițiile școlare. De exemplu școala la care învață copii mei virează bursele exclusiv în conturi deschise la BT. Nu cred că vor fi multe școli care vor fi dispuse să facă transferuri către conturi Orange Money. Poate un produs de economisire pentru cei mici ar avea succes și pe care l-ar putea promova împreună cu un abonament de voce special conceput

Miha_Z
#StarMember
Eu abia folosesc Orange Money si sincer la cat de greu se instaleaza Orange Pay, nu cred ca as oferi cuiva Orange Money Junior. Am incercat de vreo 5 ori crearea contului de Orange Pay, am vorbit si cu operatorii de cateva ori si apoi am renuntat. Am folosit tot cardul ca-mi dadea mai putine batai de cap. :)) Consider ca pana la crearea unui alt serviciu similar, ar trebui sa-si rezolve problemele cu cel actual si sa incerce pe cat posibil usurarea procesului de logare in aplicatie.

Lucifer
Cunoscător
Pe iPhone nu am avut nici o problema cu aplicatia inclusiv Apple Pay.