anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Plată cu nr. Tel

Gabi321076
Începător
Deci vreau sa îmi bag numărul de telefon ca metodă de plată , am abonamet si nu îmi apare optiunea imi apare doar sa bag un card si un cod psf , am nevoie urgentă de un raspuns ! Mulțumesc anticipat
7 Răspunsuri 7

MihaelaC
Community Manager
Community Manager
Salut, Gabi! Bine ai venit în comunitate! Te referi cumva la cum poți face plăți cu telefonul? Aici găsești informații despre metoda NFC: https://comunitate.orange.ro/questions/1973254-fac-plati-nfc-orange-money

Vio73
#StarMember
Există opțiunea și cu telefon, cu plata pe factură.

Jay
Campion certificat
Plata cu numărul de telefon??.. Eu nu am auzit de această variantă.. Există aplicații prin care se pot face plăți cu telefonul, dar, nu cu numarul de telefon, ci cu aplicații care au înregistrate carduri. Plata pe factura poti avea pentru cazul în care achiti diverse taxe (taxa de pod sau transport) pentru care dai sms sau încărcarea unei cartele prepay.. N-am auzit pana acum sa-ti faci cumpărăturile si sa achiti cu numarul de telefon.. din ce stiu, inca nu s-a ajuns acolo..

Vio73
#StarMember
Eu cred că se referă la reîncărcarea prepay de pe un număr de abonament, cu plata pe factură! Oricum, nu e prea clar la ce se referă exact inițiatorul.

Miha_Z
#StarMember
Poate va reintra si va oferi mai multe informatii. Ca asa ne dam fiecare cu presupusul.

DanielaH
Moderator
@Gabi321076, ai găsit răspunsul la intrebarea ta? Revino, te rog, în Comunitate și oferă-ne mai multe detalii. Te așteptăm.

Vio73
#StarMember
Cred că a rezolvat cumva și a uitat să mai intre și pe aici.