anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Plăți NFC cu Samsung Galaxy watch?

Amelie
Explorator
Vă rog să specificați când și dacă va fi disponibil serviciul de plată NFC și cu ajutorul ceasurilor Samsung, nu numai Garmin sau Fitbit?
1 Soluţie acceptată‚

AnTT
Explorator
Salutare, vesti bune: cu Samsung Galaxy Watch4 (oricare variante) se poate plati cu Google Pay si Orange Money: https://www.orange.ro/magazin-online/obiecte-conectate/samsung-galaxy-watch4-classic-42mm-bt-black Multa bafta!

Vizualizare soluţie în postul original

25 Răspunsuri 25

Ascary
Campion certificat
Samsung nu este deocamdată, asa cum ai spus doar Garmin Pay, Fitbit Pay si este si Apple Pay. Samsung are propriul lui sistem de plata - Samsung Pay dar care nu este disponibil în România. Acesta este și unul din motivele pentru care multi oameni au ales Orange Money fiindcă se poate plati cu telefonul via Orange Pay. NFC nu este un sistem de plata ci o tehnologie de transmitere fișiere pe distanțe scurte, gen bluetooth care funcționează însă și pe distanțe mai mari.

Amelie
Explorator
Și eu folosesc Orange Pay, însă numai pe telefon. De vreme ce ceasul are tehnologie NFC integrată, ar trebui făcut în așa fel ca și aceste modele de ceasuri să le putem folosi cu Orange Pay, să nu fie limitat numai la Samsung Pay

Razvan
#StarMember
Depinde de zona geografica. Deocamdată România nu prezintă interes major pentru coreeni sa dezvolte aceasta facilitate și la noi în țară.

Amelie
Explorator
Și Orange pay, dacă nu Samsung Pay, nu poate face nimic?

Jay
Campion certificat
La prima vedere pare ca ar mai fi necesar un pas destul de mic.. din moment ce exista ceasuri compatibile, mai este nevoie doar de aplicatia dedicata, cum exista la Fitbit si la Garmin https://www.orange.ro/magazin-online/obiecte-conectate/samsung-galaxy-watch-active-silver https://www.orange.ro/money/nfc/

Vio73
#StarMember
Probabil că nu e ceva compatibil încă.

Jay
Campion certificat
Pai, Vio, rationamentul meu a fost ca dispozitivul smartwatch din link are NFC si este compatibil cu sistemul Android 5 sau versiuni ulterioare & RAM 1.5GB sau capacitate mai mare, iar, Orange Money cere compatibilitate cu plata NFC.. probabil ca nu exista compatibilitate cu socotelile producatorilor, cum spune si Razvan, daca nu merge.. Si, nu stiu, dar, presupun ca, asa cum scrie ca in curand va fi si Apple Pay la Orange Money, probabil trebuie ca producatorul Samsung sa faca demersuri.. sau, cine stie, poate deja Orange se gandeste si la ei 🙂

Ascary
Campion certificat
Eu oricum mă simt frustrat. Am un Galaxy watch Frontier 3 pe care din păcate nu îl pot folosi pentru plati. Orange îmi propune pentru asta sa achiziționeze un Fitbit sau Garmin cu 20% reducere. Unu la mana, am deja un Smart watch, doi la mana nu îmi plac deloc cele două modele, sunt urate și nici nu au toată configurația unui Galaxy. Eu cred că și Orange are ceva interese, ori pur și simplu nu vrea. Ceva asemănător mi s-a întâmplat cu un tv Smart cu posibilitatea atașării unui CAM.Orange mă obligă să folosesc conservele lor mari și urâte și să nu pot folosi tehnologia televizorului meu deși în Polonia sau Franța oferea CAM. Ani de plângeri și rugăminți au fost nevoie că în final Orange să bage CAM și în România.

Vio73
#StarMember
E bine că s-a introdus și în România până la urmă, iar asta este cel mai important lucru.

Miha_Z
#StarMember
Eu consider ca Orange si Samsung nu s-au inteles la plati, daca pana acum nu au incheiat niciun parteneriat.

Vio73
#StarMember
@ Jay, și eu cred că nu s-au înțeles la ,,mălai", că altfel nu prea văd care ar fi motivul.

Ascary
Campion certificat
Și așteptăm cu interes și eSIM-ul pe telefoanele Samsung.

Vio73
#StarMember
Fără dubii va veni.

Ascary
Campion certificat
Da dar daca va veni odată cu generația S 15 nu știu cât de mult îmi place. Aștept noul Note 10 sa vad daca vine cu eSIM. Noul Galaxy watch Active n-a venit cu plata Orange Pay și mă jur că l-aș fi cumpărat de la Orange chit că mai aveam unul nu prea vechi.